Kaikki lemmikkien omistajat tietänevät tuskan etsiä pätevä hoitaja näille nelijalkaisille ystäville lomien ajaksi. Jos haluaa itse päästä viihdyttämään eläinystäviään verkon välitse, tarjoaa Petcube tähän mahdollisuuden.

Nimensä mukaisen kuution muodon omaava boksi mahdollistaa äänen välittämisen lemmikeille Wi-Fi:n avulla. Tämän lisäksi härvelistä löytyy matalatehoinen laserpointteri lemmikkien leikittämiseen. Tämän luvataan olevan eläinlääkärien kanssa testattua laatua ja turvallinen eläinten silmille. Valon ohjaaminen onnistuu videokuvan avulla, jota tuottaa hilavitkuttimen webkamera.

Äänet kantautuvat myös kumpaankin suuntaan. Nykymaailman sosiaalisten medioiden tapaan kaiken voi jakaa ja niin voi myös petcuben käyttöoikeuden. Omistaja voi siis halutessaan antaa uusien ihmisten leikkiä lemmikkiensä kanssa. Liekö tämä sitten hyvä vai huono idea? Toiminnalla voi kuitenkin ansaita eräänlaisia palkintopisteitä, joilla voi kasvattaa online-egoaan.

Tällä hetkellä laitteita ei ole vielä saatavissa, mutta niitä kyhäävä yritys on valmistelemassa tuotantoonpanoa. Tuotteita pitäsi saada myyntiin syksyyn mennessä.

Lähde

 

Edellinen artikkeli[Konsepti] Melodiat nuoteiksi
Seuraava artikkeliGrafiikkaa pyörillä