Oletko joskus hyräillyt päässäsi jotain pikku melodiaa ja miettinyt, että siitä saisi väsättyä vaikka seuraavan hittikappaleen? Yleensä nämä itse keksityt hyräilyt jäävät vain tuottajansa päähän, mutta Ouyang Xin, He Binbinin, Zeng Lin sekä Li Bon kehittämällä laitteella niille voisi keksiä muutakin käyttöä.

Kyseiset suunnittelijat ovat tuottaneet konseptin laitteesta, joka pystyisi muuttamaan sille hyräillyt kappaleet suoraan nuoteiksi. Tuote koostuu kynästä ja alustasta. Ensimmäisestä löytyy sisäänrakennettu mikrofoni, jolla käyttäjä nauhoittaa melodiansa. Kun kynämikin asettaa takaisin alustalleen, ilmestyy näytölle nuotit äsköisestä ”sävellyksestä”.

Tietysti myös manuaalinen nuottien kirjoittaminen olisi mahdollista. Hilavitkuttimeen olisi tarkoitus saada mukaan kaikki orkesterin eri soittopelit, jotta käyttäjä voisi tuottaa kappaleensa alusta loppuun käyttäen tätä härveliä.

Mielenkiintoinen idea, mutta tämä toimisi varmaan kätevämmin pelkkänä tablettisoftana ellei sellaista ole vielä kukaan ohjelmoinut?

Lähde

Edellinen artikkeliRobotti ikkunaan
Seuraava artikkeliEläimiä ja lasereita