Jos maksaa pöytälampustaan 140 euroa, se on oletattavasti ns. ”taidetta” tai sitten tekniikkaa täynnä oleva viritelmä. Tällä kertaa kyseessä on jälkimmäinen vaihtoehto.

Amazonissa myytävä valaisin säilyttää myyntipuheen mukaisesti asentonsa ja vääntyy vaikka kuinka moneen eri asentoon. Tämä ei kuitenkaan yksistään oikeuta suurehkoa hintalappua. Sen sijaan kyseinen valaisin osaa myös tunnistaa ihmisen läheisyyden lämmön sekä liikkeen avulla. Täten kyseinen valonlähde osaa kytkeä itsensä tarvittaessa pois tai päälle.

50000 tuntia kestävät polttimot käyttävät ainoastaan 7.5 W virtaa, mikä voidaan laskea suoraan säästöksi omistajan kukkarolle. Virtajohto on kiinnitetty lamppuun magneettisesti, joten se antaa periksi tarvittaessa, jos joku vaikka sattuu kompuroimaan kyseisen piuhan ympärillä. Löytyypä härvelistä myös 6-asteinen kirkkauden säätö ja asennon vaihtaminenkin onnistuu sormen painalluksella.

Onhan tällaiseen pöytälamppuun saatu jo aika paljon tekniikkaa laitettua. Mietityttää lähinnä nuo säästöihin vetoavat myyntipuheet, jos koko härpäkkeen hinta on yli satasen.

Lähde

Edellinen artikkeliMusisointia viivaimella
Seuraava artikkeliCasetop muuntaa älypuhelimen läppäriksi