Myöhästeletkö pommiin nukkumisen takia? Kärsitkö liiasta rahasta? Tässä voi olla ratkaisu kumpaankin pulmaan!

Kaupoissa on tarjolla runsaasti erilaisia herätyskelloja, jotka pyrkivät jollain tavalla tekemään niiden huomiotta jättämisestä yhä vaikeampaa. Rakentelija Rich Olson kuitenkin päätti, että nykyiset tarjolla olevat kapineet eivät ole tarkoitukseensa tarpeeksi tehokkaita. Kyseinen mies rakensi itselleen herätyskellon, joka silppuaa riihikuivaa rahaa ellei omistaja ehdi ajoissa väliin.

Herätyksen pärähtäessä soimaan, on nukkujalla 10 sekuntia aikaa painaa lopetusnappia ennen härveliin syötetyn rahamäärän menettämistä. Tuote siis joko saa käyttäjänsä heräämään ajoissa tai ajaa kyseisen unikeon lopulta rutiköyhäksi.

Ongelmia toki syntyy siitä, että useassa maassa rahan tuhoaminen tulkitaan rikokseksi. Yllä olevalla videolla demostroidaan laitteen toimintaa dollarin setelillä.

Lähde

Edellinen artikkeliPuhdasta imua
Seuraava artikkeliKolikon kokoinen kopteri