Tällä kertaa esitellään hilavitkuttimia aina keittöstä kylpyhuoneeseen!

iCarta 2 – Bluetooth Toilet Paper Holder tarjoaa tekemistä tai ennemminkin kuuntelemista wc-tiloihin. Mikä onkaan mukavampaa kuin suorittaa istuntoansa pöntöllä mielimusiikkinsa tahdissa. Teline sisältää kaiuttimet ja ääntä niihin saadaan Bluetoothin kautta vaikkapa matkapuhelimesta. Kellä nyt ei nykyisin olisi puhelinta mukana kaikkialla. Soitto jatkuu 20 tuntia neljällä AA-paristolla, jonka jälkeen on aika vaihtaa virranlähteet. Äänenlähde sen sijaan voi sijaita maksimissaan 10 metrin päässä härvelistä, jotta musiikin siirtäminen olisi mahdollista. Hintaa rullatelineelle kertyy n. 45 euron verran.

Lähde

Lumisodan harrastaminen onnistuu toki talvella myös sisällä, mutta jos haluaa kuivemman vaihtoehdon tähän pallojen heittelyyn, veloittaa se kukkaroa 15 euron verran. Paketissa tulee 20 pehmeää ”lumipalloa”, joita voi sitten viskoa toisia kohti. Pallot ovat konepestäviä ja niiden halkaisija on n. 7½ cm. Mainospuhe kertoo myös kappaleiden olevan ”rapeita” käsissä. Voihan toki pehmeitä heiteltäviä objekteja askarrella vaikka mistä itsekkin.

Lähde

Viimeisenä hilavitkuttimena esittelyssä laite, joka lisää olueen sen täydellisen vaahtopään. 25.4 Takara Tomy A.R.T.S julkaisee Sonic Hour -nimellä kulkevan härvelin, joka korvaa taitavien tuoppien täyttäjien työt. ~30 euron hintalapulla varustettu systeemi kehittää koristeellisen vaahdon kaikentyyppisiin oluisiin. Itse vaahto luodaan ultraääni-värähtelyllä. Tämän lisäksi hilavitkuttimesta löytyy kahdeksan LED-lamppua valaisemaan toiminnan kohteena olevaa tuoppia.

Lähde

 

Edellinen artikkeliHalaustakki
Seuraava artikkeliTulta tuikuttimilla!