Yhä kutistuvat härvelit ovat mielenkiintoista seurattavaa. Nyt esittelyssä, mahdollisesti maailman pienin kamera, jolla voi kuvata pimeässä ilman salamaa.

Jälleen kerran japanista lähtöisin oleva CHOBi CAM Pro 3 on todella pienoinen kamera, mutta pystyy silti jopa 11 megapikselin kuvatarkkuuteen. Tämän lisäksi myös 1080p videon tallentaminen on mahdollista ja täydellä latingilla nauhoitusaikaa pitäisi riittää huimat 2 tuntia. Kaiken edellä kuvatun tekeminen onnistuu pilkkopimeässä laitteen viiden infrapuna LED-lampun ansiosta. Lataaminen tapahtuu alle kolmessa tunnissa USB-kaapelin kautta.

Pienestä koosta aiheutuu myös ongelmia, sillä kuvaaminen onnistuu pimeässä vain noin metrin päässä kohteesta. Toisaalta tuotteen noin 40 euron hintakin on melko pieni. Painoa laitteella 42 g ja strategiset mitat ovat 17 mm x 45 mm x 28 mm. Tallennusmediana käytetään microSDHC-kortteja, joita hilavitkutin tukee 32 GB asti.

Lähde

Edellinen artikkeliKilpailua silmistä
Seuraava artikkeliPehmeää karkkia kovasta levystä