Kaikkien masentavien, poliittisten ja väkivaltaisten uutisten väliin tällainen tiedote, jossa ei ole järjen häivää. Ainakaan minusta. Jos olet aina haaveillut ketsupilla maalatusta Idols -tuomarin kuvasta niin, nyt sellainen on mahdollista huutaa omaksi, ja vieläpä hyväntekeväisyyden nimissä. Teoksen takana on Brittien Talent-realityohjelmasta tutuksi tullut Nathan Wyburn, jonka Ketsuppivalmistaja Felix on palkannut keulakuvakseen. Felixin virallinen tiedote aiheesta hypyn jälkeen.

Felix Goes Art – ruokataiteilija Nathan Wyburn taiteilee ketsupilla

Felix on 50 vuoden ajan tuonut herkkuja ja ruokailoa suomalaisiin ruokapöytiin. Felix haluaa viettää juhlavuotta yhdessä suomalaisten kanssa ja tuo iloksemme kuuluisan ruokataiteilijan Nathan Wyburnin maalaamaan ketsupilla muotokuvia viikon ajaksi. Felix Goes Art -kampanjan aikana onnekkaimmat saavat itsestään taiteilijan maalaaman teoksen. Kampanjaan voi osallistua Facebookissa. Nathan Wyburn loi myös Elastisen muotokuvan Lastenklinikoiden Kummien huutokaupattavaksi. Brittien Talentista kuuluisuuteen noussut taiteilija on ikuistanut esimerkiksi Cambridgen herttuatar Catherinen. Wyburnin Youtube-videoita on katsottu yli 4 miljoonaa kertaa. Wyburn maalaa muotokuvia 14.–20.3. noin kello 11–17 Helsingin Narinkkatorilla sijaitsevassa tapahtumakontissa.

 

 

Edellinen artikkeliMobiilipelaamisen edut
Seuraava artikkeliMuutama hassu arkipäivän hilavitkutin