Yksi tunnetuista leffakliseistä on sateenvarjon jakaminen yleensä sen toisen sukupuolen edustajan kanssa. Mikäli kokee oman sontikkansa liian pienoiseksi tähän hommaan, voi harkita tämän lähes tuplavarjon hankkimista.

Two Person Umbrella muistuttaa ulkomuodoltaan kahta normaalia sateenvarjoa, jotka ovat puoliksi sulautuneet yhteen. tuplavarjo kattaa leveydeltään n.180 cm kokoisen alueen ja toiseen suuntaan varaa löytyy n.90 cm verran. Tanko koostuu perinteisistä metalliputkista. Tämän varjon alle pitäisi siis loistavasti mahtua pari kappaletta ihmisiä. Suljettuna laite vie tilaa n. 90 cm pituudelta, joka vastaa perinteisen sateenvarjon tilantarvetta.

Värivaihtoehtoina on joko tummansininen tai punainen. Kappalehinta on n.50 euroa. Hassu keksintö, mutta tuulisella säällä lienee parempi pitää tälläinen tuulenhalkoja mukana tulevassa Nylon-pussukassaan.

Lähde

 

Edellinen artikkeliValoja päähän!
Seuraava artikkeliÄlykästä autoilua