Agenttileffoissa näkyy usein kaikenlaisia futuristisia härveleitä, joiden avulla sankari onnistuu pakenemaan tukalistakin tilanteista. Osa näistä ”salapoliisivälineistä” on oikeastikkin totta eripuolella maailmaa majailevien tiedustelijoiden myötä. Nyt myös sinulla on mahdollisuus hankkia jotain omaperäistä sormeesi.

Titanium Espace Ring tarjoaa mahdollisuuden pujottaa saha sormensa ympärille. Olit sitten vastavakoojien sitomana tai muuten vain pikaisen sahaamisen tarpeessa, hoitaa sormuksen sisältä pyöräytettävä saha tehtävänsä. Itse sahanterä on kuulemma helppo napsauttaa ulos sen jälkeen, kun sormus itse on poistettu sormesta. N. 50 euron hintaan Ebayssa myytävä kapine kelpaa kaiken paitsi metallista koostuvan materiaalin sahaamiseen.

Sahanterää voi tarvittaessa käyttää myös vaikkapa käsirautojen tiirikoimiseen agenttityyliin. Tuotetta on saatavilla viidessä sormuskoossa (9-13). Hauska kapine, joka saattaisi jossain tapauksessa jopa pelastaa käyttäjänsä hengen.

Lähde

Ebay-linkki

Edellinen artikkeliBonusta verkko-ostoksista (Yhteistyössä ostohyvitys.fi -kanssa)
Seuraava artikkeliSoylent – hyvästit ruokailulle?