Kengännauhojen sitominen on yksi niistä ensimmäisistä asioista, jonka oppimishetken kirjoittakin muistaa. Vaikkakin jo 90-luvulla yritettiin kaupata lenkkareita, joissa ei nauhojen sitomisesta tarvitse huolehtia, ei idea kuitenkaan voittanut vanhaa kunnon menetelmää. Tällä kertaa mukana on Kickstarter ja idea on taas päästä eroon tästä ulos livahtamista hidastavasta tavasta.

Lace Anchor 2.0:ksi nimetyn tuotteen idea perustuu siihen, että kengät voi vain sujauttaa jalkaansa. Nämä pienet metalliklipsuttimet asetetaan kengännauhojen yläpäähän ja laitteet estävät täten nauhojen löystymisen. Täten kerran kunnolla kiristyt kengät myös pysyvät tarpeeksi tiukkoina. Toinen härvelin ominaisuus on se, että koska edessä ei ole nyt solmua, niin kengän pujottaminen jalkaan on helpompaa ja se ei löystä kiristystä. Edellä selitetty käy varmaan loogisemmin ilmi katsomalla artikkelin video.

Rahoitusaikaa on jäljellä vielä 19 päivää ja tavoitteeseen on päästy moninkertaisesti. Tällä hetkellä laitteita irtoaa halvimmillaan n. 8 euron paketissa, joka sisältää 12 kpl metallipalasia. Nämä riittävät siis yhteensä 3 kenkäparin muuttamiseen solmuttomiksi (2 kpl/kenkä = 4 kpl/pari). Kaiken lisäksi toimitus on ilmaista kaikkialle maailmaan. Toisaalta, jos haluaa säästää euronsa ja saada tuotteen heti käyttöön, mikseipä tällaisia voisi itekkin jostain pellistä väsätä.

Lähde

Edellinen artikkeliHupia kännykästä
Seuraava artikkeliPurkamista kerros kerrallaan