Kaikki, jotka omistavat oman työpöydän, tietävät varmasti kuinka nopeasti kyseinen työskentelytila tulee täyteen kaikenlaisia papereita ja muistilappuja. Kyseiset lappuset ja lippusethan voi laittaa kaappiin piiloon, mutta usein tietyt niistä pitää kuitenkin pitää esillä. Jos seinään ei pysty nastoja tökkimään, niin Justick Desktop Organizer on oiva apuväline.

Kyseinen laite on neljällä AA-paristolla toimiva ”seinä”, joka pitää sähköisen kentän avulla paperit ja muut ohuet sekä tasaiset kappaleet vaakatasossa. Tegnologia on nimeltään ”electro-adhension surface”, jonka kääntämistä kirjoittaja ei edes yritä. Kyseiselle taululle voi siten asettaa sopivia esineitä ilman liimaa, nuppineuloja tai teippejä. Laitteesta löytyy myös varoitusvalo vähäiselle varaukselle, jotta tietää vaihtaa paristot ennen kuin kaikki härveliin tökätyt asiakirjat romahtavat pöydälle. Yksillä paristoilla saa pidikkeen toimimaan valmistajan mukaan jopa n. 18 kuukautta.

Säilytyspinta-alaa löytyy n. 20 cm x 30 cm kokoiseen alueen verran. Noin 20 euron hintainen tuote kuulostaa kieltämättä kiinnostavalta myös täpötäyden työpöydän omaavan kirjoittajan korviin.

Lähde

Edellinen artikkeliAskel lähempänä kansainvälistä robottipukua
Seuraava artikkeliHupia kännykästä