Tällä kertaa kyseessä ei ole varsinaisesti hilavitkutin, mutta niin mielenkiintoinen systeemi, että se ansaitsee esittelyn. Luckyloot.net -sivustolla voi 30 dollarin eli noin 20 euron hintaan tilata ”jotain” toimituksineen.

Idea perustuu siihen, että ensin käyttäjä tilaa nettijärjestelmästä haluamansa määrän mysteerilaatikoita. Seuraavaksi kuluttajille valitaan tilattu määrä satunnaisia paketteja firman varastosta ja ne lähetetään annettuun osoitteeseen. Yritys lupaa, että pakettien arvo on aina vähintäänkin tilaushinnan tasolla. Toimitetut tuotteet voivat olla aivan mitä vain lain rajoissa.

Mikäli käy hyvä tuuri, voi saada omakseen myös ns. Lucky Loot:n. Tämä tarkoittaa, että tilattu paketti sisältää jotain paljon hintaansa arvokkaampaa. Näin ostaja voi saada esimerkiksi tabletin tai robootti-imurin. Tällä hetkellä systeemi toimii vain Yhdysvalloissa. Ilman tätä rajoitetta kirjoittaja voisi ainakin itse sijoittaa 20 euroa kertaalleen ja hämmästyä, mitä paketista löytyykään. Toisaalta toinen vaihtoehto on antaa seteli vaikkapa kaverille ja käskeä ostamaan jotai jännittävää.

Lähde

Edellinen artikkeliSelviytymistä hulluuden rajoilla
Seuraava artikkeliAskel lähempänä kansainvälistä robottipukua

3 KOMMENTIT

  1. Hieno idea ! Toimii muuten nyttenkin monen nettikaupan osalta ihan samalla tyylillä..osta ja saa tuote, tai ole saamatta rahat meni kuitenkin 🙂
    Tai tilaa tuote ja vaihda se toiseen kun ei sovikaan.

  2. Suomessa viranomainen torppaisi tuollaisen toiminna alkuunsa arpajaislakiin vedoten.

    Mutta nytpä tiedetään minne USAn ostoskanavalla myymättä jääneet tuotteet päätyvät.

  3. Ei tuossa ole mitään lain vastaista. höpöhöpö. Eihän sitä muutenkaan tiedä mitä tulee kun netistä tavaraa tilaa.

Comments are closed.