Tällä kertaa kyseessä ei ole varsinaisesti hilavitkutin, mutta niin mielenkiintoinen systeemi, että se ansaitsee esittelyn. Luckyloot.net -sivustolla voi 30 dollarin eli noin 20 euron hintaan tilata ”jotain” toimituksineen.

Idea perustuu siihen, että ensin käyttäjä tilaa nettijärjestelmästä haluamansa määrän mysteerilaatikoita. Seuraavaksi kuluttajille valitaan tilattu määrä satunnaisia paketteja firman varastosta ja ne lähetetään annettuun osoitteeseen. Yritys lupaa, että pakettien arvo on aina vähintäänkin tilaushinnan tasolla. Toimitetut tuotteet voivat olla aivan mitä vain lain rajoissa.

Mikäli käy hyvä tuuri, voi saada omakseen myös ns. Lucky Loot:n. Tämä tarkoittaa, että tilattu paketti sisältää jotain paljon hintaansa arvokkaampaa. Näin ostaja voi saada esimerkiksi tabletin tai robootti-imurin. Tällä hetkellä systeemi toimii vain Yhdysvalloissa. Ilman tätä rajoitetta kirjoittaja voisi ainakin itse sijoittaa 20 euroa kertaalleen ja hämmästyä, mitä paketista löytyykään. Toisaalta toinen vaihtoehto on antaa seteli vaikkapa kaverille ja käskeä ostamaan jotai jännittävää.

Lähde

Edellinen artikkeliSelviytymistä hulluuden rajoilla
Seuraava artikkeliAskel lähempänä kansainvälistä robottipukua