Arcadepelit olivat etenkin pelihistorian alkupäässä hyvinkin suosittuja kapineita. Nykyisin suurista pelihalleista löytyvät koneet usein työntävät ulos lappusia, jotka voi vaihtaa erinäisiin palkintoihin. Jos on sekä täysi-ikäinen pelaaja että alkoholin ystävä, McKinneyn suunnittelemat kabinetit on lähes pakko testata.

Näistä pelikoneista ei saa suorituksensa perusteella ulos kolikkoja tai tikettejä vaan yksinkertaisesti olutta. Beercade nimiväännöksellä varutetut laitteet sisältävät The Last Barfighter -nimisen pelin. Kyseinen tuotos muistuttaa klassisia, sivustapäin kuvattuja tappelupelejä. Aluksi pelaajat asettavat kuppinsa laitteen hanojen alle ja aloittavat taistelunsa. Kolmen erän jälkeen voittajan kuppi täyttyy mallasjuomasta. Täten esimerkiksi pidempien pelisessioiden aikana taitoerotkin ilmeisesti tasaantuvat.

Kabinetit itse muistuttavat perinteisiä arkadekoppeja. Sanomattakin lienee selvää, että tällaisen laitteen ikäraja olisi Suomessa ainakin samaa tasoa kolikkopelien kanssa. Mikään terveellinen vaihtoehto ei myöskään ole kyseessä. Lopuksi vielä tuotteen mainosvideo innokkaille.

[kml_flashembed movie=”http://youtube.googleapis.com/v/eib5CGdHxr0″ width=”480″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

 

Lähde

Edellinen artikkeli”Ilmaista” sähköä
Seuraava artikkeliArvostelu: Sony ”HMZ-T2” 3D-katselulaite