Aika laskuilla

Kaupoista löytyy jos jonkinmoisia rannekelloja. Osa kadun tallaajista on kaikkien vaihtoehtojen seassa saattanut jopa unohtaa, miten perinteistä kellotaulua tulkitaan. Jos mielestäsi kellon tuijottaminen on liian vaivatonta, tarjoaa Think Geekin Equation Watch haastetta arkipäivään.

Laite muistuttaa muuten perinteistä rannekelloa, mutta numerot on korvattu laskutoimituksilla. Loppujen lopuksi melko lyhyet laskut ovat tarpeeksi haastavia tähän tarkoitukseen. Vaikka voit tietysti itse päätellä kulloisenkin ajan todella helposti viisareiden asennosta, tarjoaa tämä härveli mahdollisuuden tuottaa hämmennystä aikaa kysyvien keskuudessa. Muutenkin kaikki tavallisesta poikkeava antaa hyvän keskustelunaiheen kavereiden kesken.

Hinnan tuotteelle on laskettu n. √(400) euron verran. Virtaa käyttöön saa mukana toimitettavasta nappiparistosta. Siitä ei ole tietoa, laskettaisiinko kyseinen ajannäyttäjä joissain kouluissa huijaamiseksi.

Lähde