Ennen saattoi vain haaveilla RC-helikopterista. Nykyään kyseisen härvelin saa käsiinsä alle parilla kympillä ja kaiken lisäksi kopterit ovat parhaimmillaan kämmenen kokoisia. Mikäli on kuitenkin sitä mieltä, että nykyiset radio-ohjattavat eivät ole tarpeeksi monipuolisia tai omalaatuisia, saattaa tässä olla pakko-ostos. RC-laitteiden maailmassa melko tunnettu merkki nimeltään KYOSHO on päättänyt yhdistää radio-ohjauksen roskakoriin ja moppiin.

Luitte aivan oikein. Mikäli haluaa jostain syystä pitää roskakoriaan huoneen toisessa päässä, voi RC-ohjaimella kätevästi kaartaa sinisen pöntön luokseen. Toisaalta jos ei jaksa kyyristyä moppaamaan lattioitaan, onnistuu myös tämä työnteko nappeja kääntämällä. Moppimallin idea voi jopa tavallaan olla järkevä keino saada lapset innostumaan siivoamisesta. Harjasten vaihto ei taida kuitenkaan olla mahdollista. Laitteet toimivat perinteisten kauko-ohjattavien tapaan AA-paristoilla, joita tässä tapauksessa tarvitaan laitteen päähän 4 ja ohjaimeen 2.

Kumpi tahansa laitteista lähtee kuluttajan ohjailtavaksi n. 16 euron hintalapulla, joten aivan kipeäksi ei joudu itseään lystistä maksamaan. Ohessa myös esittelyvideo näiden arjen askareita piristävien härveleiden toiminnasta.

[kml_flashembed movie=”http://youtube.googleapis.com/v/Q4NDi5kpYCY” width=”480″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

 

Lähde (Japaniksi)

 

 

Edellinen artikkeliRuokaa tulostimesta
Seuraava artikkeliTuntumaa kosketusnäyttöihin