Rannekelloja löytyy lähes minkälaisia tahansa. Aina on myös ihmisiä, jotka tekevät kaikista nykylaitteista yhä minimaalisempia ja ohuempia versioita. Kickstarter-ehdokas, CST-01 väittää olevansa tämän ajanhetken (hehe) ohuin rannekello.

Paksuutta, tai tässä tapauksessa pikemminkin ohuutta, ranteeseen sujautettavalla metallikellolla on ainoastaan 0.8mm. Kellotaulun näytöstä vastaa E Ink -teknologia. Ohuutensa johdosta laitteesta itsestään ei löydy yhtään nappuloita tai vipuja. Ajan säätämiseen vaaditaankin mukana tuleva tukiasema. Samainen härveli hoitaa kellon lataamisen. Kello tukee sekä amerikkalaista 12-tunnin että myös 24-tunnin järjestelmää. Painoa kellolla on valmistajan mukaan 12 grammaa.

Akkuna toimii ns. Micro Energy Cell (MEC), joka kestää 10000 uudelleenlatauskertaa ja 15 vuotta. Rannekello itsessään latautuu 10 minuutissa ja latauksen ennustetaan kestävän kuukauden kerrallaan. Ainoana ”epäkohtana” voisi mainita sen, että kellotaulun numerot ovat tosiaan eri suunnassa, kuin useammissa malleissa. Tämä saattaa jossain tapauksissa vaikeuttaa ajan nopeaa vilkaisua ainakin kunnes suuntaukseen tottuu. Kickstarter-tavoite on jo ylitetty 100000 dollarilla, mutta vielä ehtii mukaan tähän kampanjaan rahojensa kanssa. Tällä hetkellä ajannäyttäjä lähtee mukaan n. 110 euron hintaan, kun mukaan on lisätty kuljetuskustannukset.

Kickstartersivu

Edellinen artikkeliTrakdot seuraa matkalaukkujesi reittejä
Seuraava artikkeliLoistetta pilvien keskellä