Jos sataa on märkää. Yleensä silloin on kuitenkin myös pimeää, ellei huomioida erään kappaleen kesäistä säkeistöä. Tällä kertaa kuluttajille tarjotaan mahdollisuus valaista itsensä myös pilvisimpinä päivinä. Amazon.com:ssa myytävä sateenvarjo hohtaa valoa käyttäjänsä ylle. Sontikkaa on saatavissa useissa eri kuvioissa ja väreissä, joten kaikille pitäisi löytyä mielenkiintoinen vaihtoehto.

Sateenvarjolle saa yhden vuoden takuun valmistusvirheiden osalta. Lisäksi härpäkkeen kerrotaan kestävän 18 m/s tuulta. Pituutta laitteella on n.80 cm ja painoa hieman alle puoli kiloa. Virta hohtoon näyttäisi tuotekuvien mukaan löytyvän kahdesta AA-paristosta. Hohtavan sateenvarjon saa sadepäivän piristykseksi n. 26 euron panostuksella. Mukaan tulee lisäksi tietysti postituskulut Suomeen. Jos tällaisia myytäisiin jossain kaupassa täälläpäin, lähtisi kyseinen esine varmaan ainakin kirjoittajan mukaan.

Lähde

Edellinen artikkeliCST-01 – Ohut, mutta hinnaltaan paksu rannekello
Seuraava artikkeliFilmien muistot talteen älypuhelimella