Jokin aikaa sitten kirjoitin artikkelin LE WHAF -nimellä kulkevasta järjestelmästä, joka mahdollisti ruokansa nauttimisen pilvimäisenä. Tällä kertaa esittelyssä mahdollisuus ”hengittää suklaata”. Think Geek:n noin 5 euron hintaan tarjoamat tuubit mahdollistavat tämän kaikkien lempiherkun nauttimisen mahdollisimman kevyesti. Jokaisen henkäyksen kalorimäärä on sivuston mukaan alle 1. Samassa paketissa tulee kolme 100% biohajoavaa putkiloa.

Tuotteen käyttäminen on todella helppoa. Putkilo auki ja suuhun. Sen jälkeen kevyt imaisu ja suklaanmaku on suussasi. Tuotetta suositellaan täysi-ikäisten kuluttajien käyttöön. Makuina kolmesta putkilosta löytyy kirsikka-, minttu- ja tavallinen suklaa. Jokaisessa tuubissa on 300 mg suklaata ja yksi imaisu vastaa n. 40-80 mg annosta.

Suklaapöly ei sivuston mukaan kulkeudu keuhkoihin asti vaan asettuu tasaisesti kielelle. Samalta sivustolta on myös mahdollisuus tilata edellisen tuotteen tapaisia kahvihönkäisyjä. Vaan eroavatko oheiset putkilot juurikaan siitä, jos täyttää pillin kaakaojauholla ja imaiseen sen tyhjäksi? Ohessa demostraatiovideo laitteen käytöstä.

[kml_flashembed movie=”http://youtube.googleapis.com/v/tsQZxsTO3LE” width=”480″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

 

Lähde

Edellinen artikkeliTyöpaikkaliikuntaa pisteillä
Seuraava artikkeliInterLock pitää pyörän lukossa