Lisää vekottimia tulevaisuudesta. Tällä kertaa ranskalainen firma tarjoaa mahdollisuuden ”imeä” lempiruokiansa pilvimäisessä muodossa. The Lab Store:n myymä, hassulta kuulostava, LE WHAF muuttaa tuttujen ruokien maut huurteeksi.

Tavoitteessaan laite onnistuu ultraääniaaltojen avulla. Tämä aaltoliike taas luodaan värähtelevien pietsosähköisten (Wiki) kiteiden avulla. Kuulostaa melko futuristiseltä ainakin kirjoittajan näkökulmasta. Kun tämä höyrymäinen aine kaadetaan lasiin, voi sen nauttia tarkoitukseen suunnitellulla pillillä. Näin saat kaikki mahtavat aromit mahdollisimman pienellä kalorimäärällä. Laite keventää mahdollisesti käyttäjänsä lisäksi ainakin kukkaroa. Hintaa löytyy kolikkoa vaille 130 euron verran ja 6 pilliä maksaa 5 euroa. Pillit ovat ilmeisemmin kertakäyttökamaa? Laitteen itsensä mukana toimitetaan kaksi pilliä.

Kyseisellä härvelillä voisi mahdollisesti tehdä vaikutuksen pöytävieraisiin, mutta itse suosin perinteistä nautintatapaa ainakin jouluaterian suhteen. Silti näillä näyttää olevan jonkinlaista menekkiä, sillä kirjoitushetkellä kyseisen tuotteen pienoinen valmistuserä oli myyty loppuun.

Lähde

Edellinen artikkeliPainovoimasta valovoimaksi
Seuraava artikkeliYhden pyörän ihme