Philipsin ja Hilaviktuttimen 25.11. lanseeraama kilpailu, jossa oli palkintona Philips Wake-Up light on nyt ratkennut. Hilavitkuttimen toimittajista, ja Philipsin valaisinteknologiaosaston edustajat ovat valinneet kaikkiej osallistujen joukosta voittajaksi osallistujan nimeltään Teemu Vuorinen. Teemun mielestä Wake-Up experimentin herätystavoista paras oli päivänä 12. käytetty ”Upseeri ja herrasmies” -herätystapa.

Myös itse Wake-Up experiment on nyt päättynyt. Testin viimeisiä tuloksia on mahdollista seurata koeasetelman kotisivuilta osoitteesta wakeupexperiment.com/fi

Kiitokset vielä erikseen kaikille kilpailuun osallistuneille. Teemun ansioikkaan voittajavastauksen voi lukea hypyn jälkeen.

”Itse olen kerrassaan kyllästynyt kahvintuoksuisiin herätyksiin, jolloin tyttöystäväni laulaa samanaikaisesti hiljalleen korvaani. Hänen naiselliset pitkät hiuksensa menee väistämättä minun jokaiseen pään onkaloon: sieraimiin, suuhun ja vasta avattuihin silmii. Testosteroninen mieleni ei saa täten toivottua aamunavausta, kun heräävä mieli kopauttaa päänsä väistämättä tuohon jodlaavaan karvaiseen eukkoon. Tämän seurauksena alkaa yskiminen, silmien aristus hankaavista hiuksista ja armoton kiroilu. Tästä suivaantuneena tyttöystäväni repii lähes poikkeuksetta peittoni pois, jolloin jäljelle jää vaan kylmä vartalo varustettuna terhakan kiusallisella aamuerektiolla. Tämänkaltaiset aamut vaativat yleensä vielä hetken nukkumista, jottei tapahtuisi tuota kuuluisaa väärällä jalalla nousemista. Muutaman tunnin torkkumisen jälkeen aamuerektioni on hävinnyt ja tuo hetki sitten tuoksunut kahvikin jo kylmää.

Mikä olisikaan siis parempi tapa herättää tällainen vanha romantiikanystävä kuin, ihanalla suukolla ilman ylimääräisiä hiuksia tai naisellista kälätystä.  Vain pieni ja viaton suudelma mieheltä, jonka jälkeen saisin tehdä lähempää kontaktia hänen voimakkaisiin käsivarsiinsa.

Upseeri ja herrasmies -elokuvaa en ole kuunapäivänä nähnyt, enkä toistaiseksi haluakkaan kyseistä pätkää nähdä. Vaikuttaa akkojen elokuvalta.
Miehistäkään en pidä, varsinkaan jos ne tulisivat korvaan kuiskuttelemaan ja kuolaamaan heti aamusella.Jos vain jostain löytyisi joku keino (muukin kuin oma tai vaimon kuolema) tuon emännän aamukärttyisyyttä pienentämään, niin itsellä olisi edes yksi syy herätä tähän ikuisen maanantain maahan.”

Edellinen artikkeliPikselit silmillä
Seuraava artikkeliRivinvaihto entiseen malliin