Päivän viraalivideona esittelemme Sonyn roiskevesitiiviin Sony Xperia Tablet S -taututietokone. Vesitiiviin rakenteen lisäksi tabletin erityisominaisuuksiin kuuluvat muiden muassa Sonyn uusi Music Unlimited -palvelu, sekä infrapunalähetin jonka kautta tablettia voi käyttää myös kodin viihdekeskuksen kaukosäätimenä.

Lisää tietoa tästä taulutietokoneiden moniosaajasta löytyy osoitteesta sony.fi

Edellinen artikkeliKarmat jakoon!
Seuraava artikkeliTavaroiden metsästystä sinihampaalla

5 KOMMENTIT

 1. Viraalivideo? Missä se video sitten on? Ei näy tässä, eikä näy tuolla linkitetyllä sonyn sivullakaan minkään sortin elävää kuvaa. Vai oliko kyseessä jonkin tradedoubler- tai muun kerjäläispalvelun kautta kierrätetty sisältö joka poistuu about jokaisella selaimensa ajan tasala pitävällä surffaajalla tykkänään näkyvistä?

  Oletteko muuten harkinneet tuottavanne tänne sivustolle jotain muutakin sisältöä kuin pelkkiä mainoksia ja sponsorien arpajaisia? Ehkä ne mainoksetkin olisi helpompi sulattaa jos niiden seassa olisi useammin myös muuta sisältöä. Nyt marras+joulukuussa yhteensä onkin nyt tullut peräti kymmenen juttua, jotka eivät olleet yhteistyökumppanien mainoksia, mikä on jo ihan oikeaan suuntaan kehittyvä lukema. Niihin kulta-aikoihin valitettavasti on vielä paljon matkaa.

  • Valitettavasti sivuston toimintaa on viime aikoina ollut vaikea ylläpitää aktiivisena, koska Hilavitkuttimen ainoat tulot tulevat mainoksista, eivätkä nämä yksinkertaisesti riitä kirjoittajapalkkioiden maksamiseen. (se, että osa lukijoista käyttää erilisiä blokkereita mainosten estämiseen, ei tietenkään auta asiaa.) Tällaisena Harrastustoimintana sivuston ylläpito jää väistämättä toissijaiseksi, eikä muiden kiireiden vallitessa sivua ole yksinertaisesti mahdollista päivittää aktiivisesti.

   Joka tapauksessa olen nyt henkilökohtiasella riskillä palkannut sivustolle yhden kirjoittajan, jota myötä saamme pidettyä päivitystahdin jälleen parempana. Mikäli mainostulot saadaan pysymään sellaisella tasolla, että homman pyörittäminen ei tuota tappiota, pysyy päivitystahti nyt jälleen parempana. Mainostulojen kehittyessä myönteisesti, voin vastaavasti harkita toisen kirjoittajan palkkaamista jne.

   Se, että sisällön tuottaminen on ollut viime kuukausina satunnaisempaa, ei siis ole suoraan kiusantekoa kenellekkään. Valitettavasti syyt johtuvat yksin omaan taloudellisista ja henkilökohtaisista realiteeteistä. Toivotan myös sinut Heikkinen, tai muut kirjoittamisesta kiinnostuneet oikein tervetulleiksi kirjoittamaan blogiin vierasartikkeleita, joilla sivujen päivitystahtia saataisiin parannettua. Muita mahdollisuuksia päivitystahdin parantamiselle en valitettavasti itse ole toistaiseksi keksinyt.

   Kirjoittamisesta kiinnostuneet voivat olla suoraan allekirjoittaneeseen yhteydessä osoitteeseen erkki@hilavitkutin.com

 2. Komppaan täysin edellisen kirjoittajan sanoja. Muutama vuosi sitten asia oli aivan toisinpäin. Sisältöä tuli 2-3 aihetta päivässä. Eikä ollu mainoksia tai mitään muitakaan turhia juttuja.

 3. No johan tuo selitettiin että kukaan ei rupea ilmaiseksi kirjottelemaan mitään ! Koettakaa nyt tajuta että on sitä muutakin elämää kuin tekninen” kehitys”…

 4. Otimpa adblockin pois tältä sivulta, sivuston tukemiseksi.
  Toivottavasti mainostulot tulevat pelkistä näytöistä, kun klikata en aio.

Comments are closed.