Philipsin parhaillaan meneillään oleva Wake Up experiment koe, jossa etsitään parasta mahdollista herätystapaa aamu-uniselle on nyt ehtinyt 12. päivään. 30 päivän testijakson lähestyessä puoliväliään, olemme saaneet Philipsiltä yhden kappaleen 109 euron arvoisia Philips Wake-Up Light herätysvaloja kilpailussa palkintona annettavaksi.

Voit voittaa tämän edistykellisen herätysvälineen omaksesi etsimällä Philipsin Wake Up kampanjasivustolta mielestäsi parhaan herätystavan tähän mennessä käytetyistä. Kilpailu on avoinna 6.12.2012 saakka, jonka jälkeen Hilavitkuttimen toimitus, yhdessä Philipsin edustajan kanssa valitsevat kaikista osallistuneista parhaan vastauksen. Parhaan vastauksen antanut voittaa siis omakseen kuvassa komeilevan herätysvalon! Kilpailun voittaja julkistetaan Hilavitkutin.com blogissa ja Hilavitkuttimen facebook -sivulla saman päivänä kuin Wake Up experiment päättyy, eli 13.12.2012.

Tähän mennessä käytetyt herätystavat läytyvät tutustuttavaksi osoitteesta www.wakeupexperiment.com/fi, ja kilpailuun voi osallistua oheisen kilpailulomakkeen avulla.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Voittajat julkistetaan tällä sivustolla 13.12.2012.

Edellinen artikkeliiPhone-linkkuveitsikotelo tekee puhelimestasi monitoimityökalun
Seuraava artikkeliVestas Sailrocket 2 on purjevene joka kulkee 120 km/h ilman moottoreita