Kotiteatterielämyksen ei välttämättä tarvitse olla rajoitettu kodin kuiviin tiloihin. Tämän todistaa La Scala T650 viihdeporeallas, joka tarjoaa vakuuttavan audiovisuaalisen elämyksen kosteisiin tiloihin 43-tuuman taulutelevision ja teatteritason surround -äänentoistojärjestelmän voimin. Poreilevan viihdekeskuksen toteutuksessa on otettu huomioon myös kostean ja kuplivan ympäristön erikoisvaatimukset. T650 on varustettu yhteensä kymmenellä patentoiduilla, äänettömällä poreilusuuttimella, sekä tietenkin kelluvalla ja vesitiiviillä kaukosäätimellä. Halkaisijaltaan reilun kahden metrin kokoinen poreilukeskus on mitoitettu kahdelle hengelle. Lisäherkkuina porealtaassa on myös vedenalaisvalaistus, sekä stereolaitteisto musiikin ja radion kuunteluun siltä varalta että television haluaa jossakin vaiheessa laittaa pois päältä.

Rajoitettuna eränä valmistettavan La Scalan hintaa ei ole viitsitty julkistaa, joten mikäli tämä kiinnostaa, niin sinulla tuskin on tähän varaa. Poreammeen värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja platina.

Kautta: luxlife.co.za

Edellinen artikkeliLontoo: Toisten elämät… (Yhteistyössä Momondo -verkkopalvelun kanssa)
Seuraava artikkeli8-10.11 järjestettävällä Keksintöjen Viikolla näytteilleasettajia Suomesta, Ruotsista ja Virosta!