Kahvivalmistaja Paulig on lokakuussa tuonut markkinoille maailman ensimmäiset Angry Birds kahvit. Mikä parasta, Paulig myös on lahjoittanut Hilavitkuttimen lukijoille jaettavaksi kolme Angry Birds tuotepakkausta, joihin kuhunkin sisältyy kolme pussia Angry Birds kahvia, sekä kaksi Angry Birds kahvikuppia. Kuppeja on valmistettu kaiken kaikkiaan vain 1000 kappaletta, joten kupeista saattaa hyvinkin tulla jossain vaiheessa keräilyharvinaisuuksia innokkaimpien Angry Birds keräilijöiden keskuudessa!

Mikäli haluat Angry Birds kahvituotepakkauksen omaksesti, toimi näin: Kommentoi tätä blogiartikkelia, tykkää tämän linkin takaa löytyvää facebook -julkaisua, komentoi facebook -julkaisua, tai jaa julkaisu omalla facebook -seinälläsi. Osallistumisen voi tehdä millä tahansa edellisistä tavoista. Tai jos teet kaiken edellä mainitun, niin voittomahdollisuutesi jopa nelinkertaistuvat. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme tuotepakettia, joihin kuhunkin sisältyy seuraavat: Angry Birds Early Bird -suodatinkahvi, Angry Birds Explosive Espresso -espressokahvi (sekä papuina että jauhettuna) sekä 2kpl harvinaisia Angry Birds -mukeja.

Kilpailu päättyy keskiviikkona 21.11.2012 ja voittajat arvotaan torstaina 22.11.2012. Onnea kaikille osallistujille, olkoon kahvipapu kanssanne!

 

Edellinen artikkeliPop-up legolaatikko on hämmästyttävä legorakentamisen taidonnäyte
Seuraava artikkeliKohler Moxie on suihkusuutin ja langaton kaiutin samassa