Yksi kreationistien yleisimmistä argumenteistä tuntuu olevan, että luonnon täytyy olla Jumalan luoma koska se on niin täynnä kauniita asioita. Jos lähdetään keskustelussa tälle tielle, niin ei pidä kuitenkaan unohtaa kaikkia vähemmän kauniita planeettamme lajeja, kuten esimerkiksi tätä Brasilian sademetsästä löytynyttä uutta käärmemäistä lajia. Viime vuoden marraskuussa ensimmäistä kertaa havaittu laji löytyy Brasilian Madeira -joen pohjasta tämän patoamisen yhteydessä. Erehdyttävästi erästä ihmisen elintä muistuttava eläin on itse asiasssa sammakkoeläin, jonka silmät ovat evoluution myötä tarpeettomina kadonneet (jos siis jätetään kreatonismin teoria tässä pois). Tämän vielä nimeämättömän lajin, jota leikikkäästi kutsutaan internetin keskustelupalstoilla ”housukäärmeeksi”, uskotaan keuhkottomana hengittävän ihon lävitse, ja syövän ravinnokseen pieniä, joen pohjasta löytyviä kaloja sekä matoja.

Ihmeellinen luonto, eikös olekin?

Mainos: Päätäit ja kuinka pääset niistä eroon? –  Internetapteekki.fi kertoo

Kautta: thesun.co.uk

Edellinen artikkeliAppSing tekee älypuhelimestasi täysiverisen mobiilin karaokelaitteen
Seuraava artikkeliIlmatäytteinen peruukki on täysin posketon