Jo perinteikkääksi Suomalaiseksi kansanhuviksi muodostunut karaoke on mainiota ajanvietettä, ja tarjoaa hyvän vaihtoehdon muille, vähemmän rauhanomaisille kansanhuveillemme. Yksi huono puoli karaokessa kuitenkin on, nimittäin lajin huono liikuteltavuus. Vaikka mikrofoni kulkisikin mukavasti taskussa mukana, niin äänentoistolaitteisto, sekä laulun sanat esittävä monitori tarvitsevat väkisinkin kohtuullisesti tilaa. Tähän mennessä karaoken yleistä saatavuutta on pyritty paikkaamaan esimerkiksi jo yhdeksältä aamulla avautuvilla Karaokebaareilla, ja jopa karaoketakseilla. Vaikka molemmat ovat ehdottomasti tärkeitä parannuksia aiempaan tilanteeseen nähden, niin nämäkään innovaatiot eivät kuitenkaan pysty tuomaan karaokea saataville kaikkiin paikkoihin joissa usein tekisi mieli laulaa, kuten vaikkapa linja-autoon tai hampurilaisravintolaan.

Kiitos kekseliäiden tuotesuunnittelijoiden ja edistyksellisen matkapuhelinteknologian, nyt karaokelaite on viimein mahdollista ottaa mukaan minne tahansa, vaikka sitten ulapalle souturetkelle tai korkealle ylös puumajaan. AppSing -nimisen keksinnän kulmakivenä on langattoman mikrofinin sisältävä älypuhelinpidike jonka avulla laulun sanoja on helppo lueskella puhelimen näytöltä samalla, kun laulu ja taustamusiikki toistuvat kivasti vahvistettuna erillisen kaiutinyksikön kautta. Viimeinkin meidän ei siis tarvitse enää olla ilman karaokea koskaan, ei missään.

AppSing -karaokelaitteen voi tilata omakseen esimerkiksi Brittiläisestä RED5 -verkkokaupasta hintaan 49.94 €

Edellinen artikkeliKuinka isoiksi taulutelevisiot voivat kasvaa?
Seuraava artikkeliBrasilian sademetsästä löytyi housukäärme