Vaikka suurin osa IFA 2012 messuilla estellystä teknologiasta tuntuu olevan ns. ”vakavaa elektroniikkaa” niin joukosta löytyy toki myös paremmin halvitkutinkategoriaan istuvia tuotteita. Yksi tällainen ehkäpä hieman turha, mutta ehdottomasti mainion hauska laite on iCade pelihallipelitelakka iPad tablettitietokoneelle. Arcadetyyliset ohjaimet sisältävän peliboksin ideana on, että tähän puiseen boksiin telakoidaan iPadi johon on ladattu  yhteensopivia arcade-kolikkopelejä. Tämän jälkeen kokonaisuus pyrkii tarjoamaan mahdollisimman autenttisen pelihallipelikokemuksen.

Hilavitkuttimen IFA messuilla kuvaama testivideo, sekä lisää faktoja laitteesta löytyy hypyn jälkeen.

  • Ilmanen Atari Greatest Hitss iPad sovellus ja yksi ilmainen peli
  • Pelaa Atarin klassikkoja kuten Asteroids, Centipede, Pac-Man ja Battelzone
  • Täysikokoiset Arcade-ohjaimet
  • Tukeva puinen kotelorakenne
Edellinen artikkeliSony 84″ 4K TV Hilavitkuttimen ihmeteltävänä
Seuraava artikkeliSony Xperia Sola – kosketusnäyttöpuhelin jota voi käyttää myös rukkaset kädessä