Loppuvuodesta markkinoille saapuvan Microsoft Surface tabletin suurimpia uutuuksia on tablettitietokoneen suojakuoreen suoraan integroitu huippuohut näppäimistö. Itse olen tosin olen Asus Transfromer tablettia, ja sittemmin uutta iPadia käyttäneenä sitä mieltä, että fyysinen näppäimistö ei ole tablettitietokoneelle kovinkaan tarpeellinen ominaisuus. Ja mikäli näppäimistöä joku sitten tablettiinsa tarvitsee, sellaisia saa oman tarpeen ja maun mukaan hankittua mainiosti lisävarusteena. Nyt jopa retrohenkisyyteen taipuvaisia, vanhanmallisten mekaanisten kirjoituskoneiden perään haikailevia tabletinkäyttäjiä on muistettu näppäimistökonseptilla, joka ei jätä ketään konekirjoituskoneen naksutukseta pitävää kylmäksi.

Skotlannin Edinburghissa asusteleva muotoilija nimeltään Austin Yang on suunnitellut ja rakentanut kerrassaan tyylikkään, mekaanisen näppäimistön iPad -tablettitietokoneelle. Valitettavaa tosin on, että tämän ällistyttävän hienon prototyyppiasteella olevan lisälaitteen markkinoille saapumisesta ei vielä ole tietoa. Videota laitteesta käytössä hypyn jälkeen.

Kautta: idownloadblog.com

Edellinen artikkeliVihdoinkin toimiva Star Wars -tyylinen aavikkokiitäjä
Seuraava artikkeliVideotuotantovälineet olkalaukussa, eli Hilavitkutin.com tulevilla IFA 2012 messuilla