Huippukestäviä mobiililaitteiden näyttöjen laseja valmistava Corning Gorilla Glass on muodostunut jo lähes tulkoon standardiksi, kun puhutaan kalliimman hintaluokan matkapuhelimista tai tableteista. Gorilla Glass ei kuitenkaan ole vielä ole vielä mitään, jos oheista, Gorilla Glass 2 lasin kestävyyttä esittelevää videota on yhtään uskominen.

Kerrassaan vaikuttavaa, sanon minä. Tähän mennessä Gorilla Glass 2 lasi on nähty jo Samsung Galaxy S III kännykässä, ja oma veikkaukseni on että seuraava kyseistä ihmelasia käyttävä luuri on nyt syyskuun 12. päivä julkistettava iPhone 5.

Edellinen artikkeliVinderhosen, eli nahkahousut viinille
Seuraava artikkeli”Double” tekee iPadista oman reaalimaailman avatarisi

4 KOMMENTIT

  1. Ei tuo Gorilla Glass 2 ole mikään rikkoitumaton. Olen nähnyt kahdella asiakkaalla HTC One X näytöt hajalla koska tippuneet maahan. Ja kyseisessä puhelimessa siis Gorilla Glass 2.

  2. Vaikka paine- ja vääntökestävyyttä olisi, jos shokkikestävyys puuttuu niin siinäpä se on sitten. Naarmuuntuminen ja shokki on pahimmat puhelimen näyttöjen pilaajat,

  3. Lasiahan se loppujen lopuksi kuitenkin on. Kestävyydellä on rajansa.
    Mutta kestäähän se kuitenkin moninverroin enemmän kuin mitä tavallinen lasi.

  4. Itellä galaxy s3 ja näytössä nyt noin kuukauden käytön jälkeen muutama pieni naarmu jotka huomaa kun kynnellä vetää yli tai katsoo valoa vasten näyttö pimeänä ja joskus jopa käyttäessä. Ollut pelkästään taskussa lompakon kanssa, eli ilman teräviä esineitä ja silti pari naarmua että ei tuo tosiaan mikään täysin naarmuuntumaton ole.

Kommenttien lisääminen on estetty.