Brittien Amazon.co.uk on kaikessa hiljaisuudessa tuonut ennakkomyyntiin Nintendon seuraavan sukupolven Wii U -pelikonsolin. Ja mikä mielenkiintoisinta, konsolin toimitusten luvataan alkavan jo heinäkuun 14 päivänä, melko kohtuulliseen 199 punnan, eli noin 250 euron hintaan. Myös Suomalaisten Nintendon uutta pelikonsolia himoitsevien on mahdollista tehdä tilaus vaikka heti Amazon -verkkokaupasta tähän hintaan. Amazon kun toimittaa tilaukset Suomeen saakka ilman toimituskuluja ja hintatakuulla. Vaikka hinta siis tulisi vielä myöhemmin nousemaan, niin ennakkotilauksen tehneet saavat omansa Amazonin takaamana luvattuun hintaan.

Nintendo Wii U -tuotteet Amazon.co.uk verkkokaupassa

Edellinen artikkeliRing-O-Star on kuppiteline polkupyörään
Seuraava artikkeliPinball Magic flipperikotelo tekee iPhonesta pienikokoisen flipperin

6 KOMMENTIT

 1. Linkki ei toimi. Löysin kyllä Wii U:n sivun amazonista, mutta ennakkotilaus mahdollisuutta en löytänyt?

 2. ”Hello,

  We’re writing to you regarding to your order 026-xxxxxxxx-xxxxxxxx for the Nintendo Wii U (Black) console. Your order has been cancelled as this product was listed on http://Amazon.co.uk in error. Please accept our apologies for any inconvenience caused.

  You will not be charged for your order.

  If you’re interested in ordering the Nintendo Wii U console when it becomes available, you can sign up to receive an email here:
  Wii U (White)

  We hope to see you again soon.

  Warmest regards,

  Customer Service Department”

  • Tämähän on mainiota! Ensin annetaan tilata absoluuttisen varmalla hintatakuulla, ja sitten perutaankin tilaus seuraavana päivänä. Loistavaa palvelua Amazonilta kyllä. Jännä nähdä kuitenkin pitivätkö myyntiintuloaika sekä hinta lopulta paikkansa, ja ainoastaan laitteen myyntiintulo oli virhe.

Kommenttien lisääminen on estetty.