Kuppitelineet, ja erityisesti näiden lukumäärä on jo pitkään ollut tärkeä valintakriteeri autokauppoja hieroessa. Polkupyörän juomapulloteline on kuitenkin kehityksensä osalta jämähtänyt ties kuinka ikiajoiksi paikoilleen, eikä valinnanvaraa juomapullotelineiden määrässä tai sijoittelussa ole juuri ollut. Teollinen muotoilija nimeltään Paul Kweton on päättänyt tarttua tähän merkittävään epäkohtaan, ja suunnitellut uuden tyyppisen kuppitelineen pyörään. Pyörän ohjaustankoon kiinnitettävä mukiteline onkin kieltämättä helpommin tavoitettava, kuin alhaalle runkoon sijoitettu juomapullo. Tosin tämä  kanssa saa kanttareita ylittäessä olla todella tarkkana. Muki on vielä prototyyppiasteella, mutta kuppimuotoilija etsii parhaillaan kumppaneita telineen tuotantoon saattamiseksi.

Lähde: paulkweton.com

Edellinen artikkeliNikon Fisheye Nikkor 6mm on häkellyttävä laajakuvalinssi
Seuraava artikkeliNintendo Wii U pelikonsolin toimitukset alkavat marraskuussa. Tilaa omasi vaikka heti!

3 KOMMENTIT

  1. Ei varmaan kovin hyvä. Juoma hölskyy ajaessa ja jos siinä on kahvia tai muuta lämmintä niin
    se jäähtynee nopeasti. kyllä juomapullo on pyöräilijälle parempi.

  2. Jännä keksintö ja saattaa olla hyödyllinenkin vaikkakin kovin isoa mukia saati sitten jotain nestepulloa ei liene järkevää kiinnittää vain toiseen ohjaustangon päähän. Tulee ongelmia tasapainon kanssa.

  3. Toimisi varmaan paremmin jos olisi pallonivelellä kiinni ja paino alaosassa? Voisi pitää myös avonaista kuppia ja kuppi pysyisi suorassa. Yllämainittu paino-ongelma voidaan kiertää laittamalla kuppi keskelle ohjaustankoa vähän eteenpäin rungosta katsottuna.

Kommenttien lisääminen on estetty.