Yksi hienoimmista asioista mitä pystyi yhdessä vaiheessa lapsuutta kuvittelemaan oli oman flipperin omistaminen. Lopulta sain joululahjaksi hartaasti toivomani paristoilla toimivan kannettavan tietokoneen kokoisen flipperin mikä tietenkin oli toiminnaltaan lopulta melkoinen pettymys. Enää omaa flipperiä halavajan ei kuitenkaan tarvitse sortua suuriin paristoilla toimiviin muovihärveleihin, sillä nyt pelkkä iPhone ja pienempi muovihärveli riittävät jonkinlaisen flipperipöydän kotiin saamiseksi. Tämä onnistuu hankkimalla 40 dollarin, eli noin 30 euron arvoisen Magic Pinball dock -flipperikotelon, joka yhdessä App Storesta löytyvän ilmaisen Magic Pinball sovelluksen kanssa muuntaa iPhone -puhelimen tai iPod touch soittimen flipperiksi. Tämän ihmehärvelin toimintaa esittelevä video löytyy hypyn jälkeen

Kautta: Wired.com

Edellinen artikkeliNintendo Wii U pelikonsolin toimitukset alkavat marraskuussa. Tilaa omasi vaikka heti!
Seuraava artikkeliTäysimittainen toimistokeilapeli joka taittuu vaikka kirjekuoreen