Pidätkö laajalla kuvauskulmalla varustetuilla kameraobjektiiveilla kuvaamisesta? Jos vastaus on kyllä, niin tässä saattaa olla jotakin tavoittelemisen arvoista juuri sinulle! Nikon Fisheye Nikkor 6mm valokuvausobjektiivi on varustettu 6 mm polttovälillä, ja sen kanssa kameralla on mahdollista räpsiä 220°  kuvausalueen kattavia otoksia. Kyllä, siis yli 180°. Aivan halvalla tällaista valukuvausihmettä ei omakseen kuitenkaan saa, sillä objektiivilla on hintaa 160 000 dollaria, eli vajaat 130 000 euroa.

Objektiivin tekniset tiedot ovat:

  • Polttoväli: 6mm f/2.8
  • Rakenne: 12 elementtiä 9 ryhmässä
  • Kuvauskulma: 220°
  • Tarkennusetäisyys 0,25m – ääretön
  • Mitat: 236mm (halkaisija) x 171mm
  • Paino: 5200 grammaa

 

Kautta: mir.com.my

Edellinen artikkeliTestissä: Gilletten lippulaivamalli ProGlide Fusion
Seuraava artikkeliRing-O-Star on kuppiteline polkupyörään