Klipsch X10i Lou Reed kuulokkeet ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoa Dr. Dre:lle

Yksi viime vuosien ehdoton hipster ilmiö elektroniikkatuotteiden saralla on ollut Dr. Dre kuulokkeet. Mikäli tuotemerkki ei ole vielä jollekin tuttu, kyseessä on siis Beats Audion valmistama luksuskuulokesarja, jonka kaikki kuulokemallit ovat Hip Hop tähti / tuottaja Dr. Dre:n hyväksymiä. Suomeen ei jostain syystä edelleenkään ole saatu virallista Beats Audio -maahantuojaa, mutta esimerkiksi brittein Amazon -verkkokaupasta kuulokesarjan suosituimman mallin kuulokkeet, eli Studio Prot saa tilattua omakseen noin 275 eurolla.

Tohtori Dre:n kuulokkeiden menestyksen myötä, myös muut kuulokevalmistajat ovat oivaltaneet muusikon nimellä brändäämisen arvon kuulokekaupassa. Viimeisin yrittäjä tässä markkinaraossa on Klipsch, joka on tuonut markkinoille omat muusikkokuulokkeensa, enemmän klassiseen rokkiin suuntautuneelta vaikuttajalta, eli Lou Reediltä. Näitäkään audiolaitteita ei vielä ole näkynyt kotimaan kuulokekaupoissa, mutta Amazon.co.uk verkkokaupasta jutun aiheena olevat  Klipsch Image X10i kuulokkeet saa tilattua omakseen vajaalla 300 punnalla, eli noin 370 eurolla.

Itse satsaan kuulokkeissa tavallisesti jonnekin noin 30 euron hintaluokkaan, koska omaan pahan tavan särkeä tai hävittää näitä pahimmillaan useamman kappaleen vuosivauhdilla. Mikä on teidän mielestänne sopiva hinta mobiilikäyttöön suunnatuista audiokuulokkeista?

Lähde: Klipsch.com