Vaikka kitara olalla kulkeviin matkaajiin liittyy tietenkin aina oma romanttinen käsityksensä reissaavasta mariachista, niin joskus kitaran mukana roikottaminen saattaa kuitenkin tuntua vaivalloiselta. Jos matkatavaroiden koko on tiukasti rajattu, mutta kuitenkin välttämättä haluaa ottaa oman kitaran mukaaan, saattaisi Muotoilijaparinvaljakon Shlomi Daniel ja Uri Nirin kehittämässä kokoontaitettavassa akustisessa kitarassa olla käypä ratkaisu.

Kitaran kokoon taittuva mekanismi on sinällään melko yksinkertainen. Kitaran kaula on kiinnitetty asentoonsa pikakiinnittimillä, ja vapautettuna tämä voidaan taittaa kitaran kopan sisälle piiloon. Näin kitarasta saadaan kaulan kuljetusta varten kaulan mitan verran kompaktimpi pakkaus. Nokkelaa, eikö?

Kautta: tuvie.com

Edellinen artikkeliMeat legginsit ovat anatomisesti korrektit
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com Pendolinon ohjaamossa