Kun Barry Chappell 15 vuotta sitten lopetti tupakoinnin, löytyi pahaa tapaa vastaan korvauslääkkeeksi nikotiinipurukumi. Koska pureskellulle nikotiinipurukumille ei löytynyt muuta käyttöä, päätti Herra Chappell joitakin vuosia myöhemmin alkaa keräämään kertaalleen pureskellut purkat yhdeksi klöntiksi. 6 vuotta myöhemmin purukumiklöntti on kasvanut noin 80 kilon painoiseksi, ympärysmitaltaan 167 senttimetrin kokoiseksi purkkapalloksi, tehden tästä tietojen mukaan maailman suurimman lääkepurukumiklöntin.

Oman purkkapallon kokoamista suunnittelevien ohjeistukseksi Herra Chappel kertoo että pureskellut purkat on saa hyvin pehmennettyä esimerkiksi saunan lauteilla, tarjottimelle levitettynä, josta ne sitten levitellään lastalla, kuumapuhallinta apuna käyttäen kasvavan purkkapallon pinnalle.

Kautta: neatorama.com

Edellinen artikkeliSeuraa maailman pitkäaikaisinta tieteellistä koetta live-webbikameran kautta
Seuraava artikkeli3D tulostettu LP-levy on uusi musiikin jakamisen muoto

4 KOMMENTIT

  1. Eipä taida kovin hyvä vieroituskeino olla jos 15 vuotta on purukumia jauhanut.

  2. Nicotine is a hell of a drug! Aika mielenkiintoista, että nikotiini on yksi myrkyllisimmistä luonnosta löytyvistä aineista ja niin monet on kuitenkin riippuvaisia siihen.

  3. Nikotiinipurkalla ei pääse riippuvuudesta eroon. Itse olen kokeillut vaikka mitä ja lopuksi kuusi vuotta sitten päätin lopettaa tahdonvoimalla ilman mitään apukeinoja. Olosuhteet myös auttoivat kun sairastuin.
    Tupakkaa tuskin enää poltan.

Comments are closed.