Maailman suurin lääkepurukumiklöntti painaa 80 kiloa

Kun Barry Chappell 15 vuotta sitten lopetti tupakoinnin, löytyi pahaa tapaa vastaan korvauslääkkeeksi nikotiinipurukumi. Koska pureskellulle nikotiinipurukumille ei löytynyt muuta käyttöä, päätti Herra Chappell joitakin vuosia myöhemmin alkaa keräämään kertaalleen pureskellut purkat yhdeksi klöntiksi. 6 vuotta myöhemmin purukumiklöntti on kasvanut noin 80 kilon painoiseksi, ympärysmitaltaan 167 senttimetrin kokoiseksi purkkapalloksi, tehden tästä tietojen mukaan maailman suurimman lääkepurukumiklöntin.

Oman purkkapallon kokoamista suunnittelevien ohjeistukseksi Herra Chappel kertoo että pureskellut purkat on saa hyvin pehmennettyä esimerkiksi saunan lauteilla, tarjottimelle levitettynä, josta ne sitten levitellään lastalla, kuumapuhallinta apuna käyttäen kasvavan purkkapallon pinnalle.

Kautta: neatorama.com