Kun olemme siirtyneet ajanlaskussa joulukuun puolelle, on jo aika alkaa varustautumaan joulun odotukseen joulun tuoksuisilla leivonnaisilla. Kenties paras tapa kohottaa joulutunnelmaa tänä adventtikaunna olisi valmistaa kotiin aito piparkakku-AT-AT -kävelijärobotti. Kuvassa komeilevan piparituhoojarobotin takana on Rachel Klemek  Blackmarket Bakery -leipomosta. Siitä mallia?

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliNeulataulukirjahylly on muuntuvaa designiä
Seuraava artikkeliEnglantilaistaiteilija maalaa autoja radio-ohjattavilla autoilla

8 KOMMENTIT

  1. Aika päheä! Itse väsäsin viimevuonna serkunlapsille Millennium Falcon -piparkakkutalon. Starwars on aina hyvä aihe.

  2. Talvipäivänseisausta, valon voittoa pimeästä, on juhlittu kautta vuosisatojen. Kristityt tajusivat aikanaan että valon juhla oli juurtunut niin syvään että eivät edes he pystyneet sitä kieltämään. joten he varastivat sen itselleen jouluksi. Jeesuksen syntymäpäivä, höh. historoitsijat ja antropologit ovat todenneet että Jeesus ei syntynyt jouluna (eikä edes vuonna 1..)
    Itse uutisesta voidaan näsäviisaasti kysyä, että miten joulun, siis tämän nykymuotoisen, juhlimiseen sopii pipari AT-AT? Kapine kun kuitenkin oli imperiumin sotakone. Vähän sama kuin julistaisi joulun rauhan ja rakkauden sanomaa tekemällä pipari talon M1 Abrams-taistelupanssarivaunusta.

  3. Ei sillä piparkakkutalon tahi rakennelman muodolla ole väliä, pääasia että perinteitä vaalitaan vielä 🙂

  4. Sitten vain käsikranaattipipereita tekemään, pari maamiinaa, Silpoutuneiden raajojen näköisiä joulutorttuja jälkiruuaksi. Ja ihme jos ei joulumieli ala vallata mieltä.

  5. Juu juu. jossakin päin maailmaa tuo on arkipäivästä mitä unit jotain xxx selittää. Mutta ei täällä joten turhaa höpötystä ja kannattas varmaan pelaaminen jättää vähemmälle sinun. Hyvää joulua

  6. Tein tänä jouluna myös itsekin millenium falcon piparkakkutalon.

Comments are closed.