Kirjahylly saattaa tuolin ohella olla teollisten muotoilijoiden eniten varioima huonekalu. Tämän kertaisessa kirjahyllykonseptissa hyllyn muoto on otettu muotoja kopioivasta neulataulusta, jollaisia on tähän asti totuttu näkemään lähinnä kirjahyllyjen koristeena. Tämä neulataulukirjahylly on siis mahdollista muuntaa tarpeen mukaan sen muotoiseksi, kuin kirjavalikoima vaatii. Toisaalta ongelmaksi hyllyn kassan saattaa muodostua se, että kirjahyllyyn asetetut esineet rajoittavat neulataululla leikkimistä, eikä tämän mainiota ulkoasua muutenkaan viitsisi tavaroilla sotkea. Kirjahyllydesignin taustalla on designfirma OOO My Design.

Mainos: Internetapteekki.fi Apteekin verkkokauppa toimittaa kätevästi kotiin myös reseptivapaat lääkkeet!

Kautta: dezeen.com

Edellinen artikkeliLentävät robotit rakentavat tornin Ranskaan
Seuraava artikkeliPiparkakku-AT-AT -kävelijä