Nyt kun Wall Streetin valtaajat ovat menettäneet oikeutensa leiriytyä makuupusseihin ja telttoihin Zucotti-puistossa, tarvitaan sinnikkäiltä mielenosoittajilta entistä enemmän kekseliäisyyttä saavutettujen asemien säilyttämiseksi. Yksi ratkaisu paikalleen jämähtämiseksi voisi olla JakPak -takki, joka muuntuu tarvittaessa vaikkapa pieneksi yhden hengen teltaksi. Takiksi taiteltuna telttapuku ei ulkoisesti eroa mitenkään tavallisesti tuulipuvun takista, mutta keksijänsä mukaan tästä saa resorista taiteltavien lisälippojen avulla täysin vesitiiviin miniteltan.

Myös JakPakin kehittäjä on itse ymmärtänyt tuotteen sopivuuden Yhdysvaltojen eri osissa käynnissä olevissa mielenosoituksissa, sillä JakPak on luvannut lahjoittaa 24 kappaletta takkeja Occupy Seattle mielenosoittajille leiriytymisen helpottamiseksi. Telttatakin normaalihinta on 250 dollaria, eli noin 186 euroa. Takin toimintaa esitelty tarkemmin hypyn jälkeen löytyvällä videolla.

Lisää tietoa tuotteesta löytyy valmistajan kotisivuilta osoitteesta jakpak.com

Edellinen artikkeliNokia esitteli konseptipuhelimen jossa koko kuori on kosketusnäyttöä
Seuraava artikkeliAnaloginen LomoKino -elokuvakamera palauttaa filminteon juurilleen