Uusi laserleikkaus tekee ruskeista silmistä sinisiä. Pysyvästi.

Mikäli lööppijournalismia on uskominen, rintoja, lantioita, tai vaikkapa leukaa muokkaavasta plastiikkakirurgisista operaatioista on tänä päivänä tullut käytännössä tallinnantuliainen, jota kärrätään päiväristeilyltä mukaan olutlaatikoiden kanssa, jotta olisi jotain jolla kerskua kahvipöydässä tekemisillään. Ja jotta etelään risteilijöillä olisi jatkossakin mukana kärrättävää, plastiikkakirurgian ilmenemismuodot sen kun jatkavat monipuolistumistaan. Tällä kertaa uutta kuuluu Kaliforniasta, jossa  tohtorishenkilö nimeltään herra Homer kehittänyt silmän ruskean pigmentin tuhoavan laseroperaation, joka aiheuttaa alun perin ruskeiden silmien värin muuttumisen siniseksi.

Kymmenen vuoden tuotekehityksen vaatinut proseduuria vaatii vielä kliinisiä testejä, ennen kuin sinisilmäisyyttä tarjoileva operaatio on valmis massamarkkinoille, mutta mikäli kaikki sujuu suunnitellusta, on siniset silmät mahdollista käydä hankkimassa Suomenlahden toiselta puolelta jo puolentoista vuoden kuluttua, noin 3500 euron parihintaan.

Kautta: dailymail.co.uk