Herätyskellojen soittoäänissä on valitettavan usein panostettu mukavan letkeän fiiliksen sijasta aggressiiviseen metakkaan. Rakentelija nimeltään Jamie McMahon kyllästyi herätyskellonsa mekkalointiin, ja päätti rakentaa fantsuilla akustisilla kitarasaundeilla herättävän herätyskellon. Ja mikä parasta, kitaran kielien rämpytyksellä herättävän herätysvälineen voi tietenkin säätää fiiliksen mukaiseen vireeseen aamuherätystä varten.

Kyseisen akustisen kitaraherätyskellon esittelyvideo hypyn jälkeen.

Kautta: inewidea.com

Edellinen artikkeliImage Fulgurator tuottaa piilosisältöä salamalla valokuvaajien kuviin
Seuraava artikkeliLiisa seinäkiipeilymaassa

1 KOMMENTTI

  1. Hieno kapinehan tuo on. Minä en kyllä tuollaiseen rämpyttelyyn heräisi. Korkeintaan kääntäisin tyytyväisenä kylkeä kun kivaa musaakin on tarjolla. Kunnon piipitys ja pärinä se olla pitää, että saa itsensä ylös 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.