Nike tuo Paluu tulevaisuuteen lenkkarit viimein markkinoille, tosin ilman automaattisia nauhoja

Paluu tulevaisuuteen elokuvasarjan kakkososasta tutut Nike Mag -lenkkitossut ovat viimein näkemässä päivänvalon myös aitojen kaduntallaajien töppösinä. Urheiluvälinevalmistaja Nike on ilmoittanut valmistavansa 150 parin rajoitetun erän näitä tulevaisuuden tennareita, ja kauppaavansa koko erän verkkohuutokauppa eBayssa. Huutokaupattavat kengät ovat Niken tiedotteen mukaan tarkkoja kopioita Michael J. Fox:in esittämän Martyn elokuvassa käyttämistä tossuista. Huutokaupan koko tuotto tilitetään lyhentämättömänä parkinsonin tautiin parannusta etsivälle Michael J. Fox säätiölle. Välkkyvistä LED-valoista huolimatta näiden tulevaisuuden kenkien tärkein ominaisuus, eli itse kiristyvät nauhat jäävät valitettavasti kuitenkin tuotantoversiosta pois.

Lisää tietoa lenkkareista löytyy Niken sivuilta tämän linkin takaa. Huutokauppaa kengistä puolestaan pääsee tekemään suoraan tämän linkin kautta.