Paluu tulevaisuuteen elokuvasarjan kakkososasta tutut Nike Mag -lenkkitossut ovat viimein näkemässä päivänvalon myös aitojen kaduntallaajien töppösinä. Urheiluvälinevalmistaja Nike on ilmoittanut valmistavansa 150 parin rajoitetun erän näitä tulevaisuuden tennareita, ja kauppaavansa koko erän verkkohuutokauppa eBayssa. Huutokaupattavat kengät ovat Niken tiedotteen mukaan tarkkoja kopioita Michael J. Fox:in esittämän Martyn elokuvassa käyttämistä tossuista. Huutokaupan koko tuotto tilitetään lyhentämättömänä parkinsonin tautiin parannusta etsivälle Michael J. Fox säätiölle. Välkkyvistä LED-valoista huolimatta näiden tulevaisuuden kenkien tärkein ominaisuus, eli itse kiristyvät nauhat jäävät valitettavasti kuitenkin tuotantoversiosta pois.

Lisää tietoa lenkkareista löytyy Niken sivuilta tämän linkin takaa. Huutokauppaa kengistä puolestaan pääsee tekemään suoraan tämän linkin kautta.

Edellinen artikkeliMacBook Air toimii nyt myös vihannesleikkurina
Seuraava artikkeliLED-urheilukenttä tarjoaa raidoituksen peliin kuin peliin

9 KOMMENTIT

  1. joo kyll ainakii muualla kerrottiin määräksi 1500 kappaletta. Rahat ovat menossa hyvään tarkoitukseen ! Itse lähtisin huutamaan jos olisi rahaa ylimääräistä sopivasti. Ei ny ikävä kyllä tällä hetkellä näytä olevan tarpeeksi sitä… Ehkä tilaan jostain kiinasta aidot kopiot 😉

  2. Eikös nuo automaattiset nauhat ole olleet markkinoilla jo ainakin jonkin aikaa. Mulla on ainakin nuo Sports Lace-kengännauhat, eikä niitä tarvitse solmia, vaan ne kiristyvät automaattisesti, eikä ole kengät edes meinanneet tippua jalasta, vaikka välillä niillä juoksenkin.

  3. ostaisin heti mutta kun ei ole kokoa pitäisi olla 13 mut näköjään vain 10pejä

  4. miko, kokoja löytyy aina 13 asti. Näyttää vaan defaultina tuota kokoa 10. Postaa ihmeessä kuvaa tänne, nyt kun kerta ostat. PS. On muuten makeimmat popot ever.

Kommenttien lisääminen on estetty.