Aina josku tulee tarve punnita jonkin jutun tai asian paino tarkasti. Vaikkapa kultahipun tai oregano-yrtin. Ainakaan minulla ei kuitenkaan ole aikaisemmin välähtänyt mieleen, että tarkkuusvaa’an voisi integroida mukaan tietokonehiireen. Näin on nyt kuitenkin tehty Kiinassa.

Tarkkuusvaa’alla varustettuja tietokonehiiriä on kaupan usb.brando.com -verkkokaupassa 22 dollarin kappalehintaan. Painoskaalaa hiiripuntarista löytyy aina 500 grmmaan saakka ja tarkkuudeksikin luvataan 0,1 grammaa.

Tuote siis myynnissä osoitteessa usb.brando.com

Edellinen artikkeli2 metrin mittainen miehittämätön helikopteri tiedustelee ja ampuu kranaatteja
Seuraava artikkeliUppopaistettu voi on uusi herkku Amerikasta!

17 KOMMENTIT

 1. Tarkkuusvaa’an hallussapito yhdessä huumausaineiden kanssa voidaan katsoa raskauttavaksi tekijäksi tuomiota harkittaessa. Jos pidät vaakaa mukanasi, on täysin turha väittää kenellekään että aineet olivat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

 2. ”Aina josku tulee tarve punnita jonkin jutun tai asian paino tarkasti. Vaikkapa kultahipun tai oregano-yrtin.”

  Jep jep :p

 3. miks aina pitää sotkea huumeet mukaan on se nyt kumma että ei saa tietää mitä painaa eri jutut pienetkin asiat mukaanlukien ei kaikki huumeiden kanssa pelaa vaikka on vaaka

 4. Jaa Heikkinenhän sen jo kertoikin. Eli jos siis hallussasi on kannabista ja kotonasi tuollainen hiiri, olet huumekauppias.

 5. Ilman kannabistakin voi olla syytä epäillä koska onhan vaaka naamioitu hämäykseksi, jotain hämärää silloin on pakko olla.

 6. Joo, Kyllä vaaka löytyy, kun niin vahvaa polttoa löytyy; että täytyy punnita paljon meinaa poltella. Toki ystäville myyn, en rahoita kansainvälisiä rikollisjärjestöjä, kun itse kasvatan.
  Itse en kutsuisi vaakaa joka ei ole tarpeeksi tarkka, että sitä voisi kutsua tarkkuusvaa-aksi, vaan kirje-vaa-aksi.
  Joo ja ensimäiselle kirjoittajalle; Poliisit eivät ole koskaan takavarikoineet minulta yhtään vaakaa, vaikka suosin enemmän ei-sähkökäyttöisiä vaakoja,(pesolaa ym.). Joojoo Menkää kotiin kasvamaan, poltin itse ensimmäisen kerran kun ette tienneet että kannabista on olemassa…

  T. kannabispiikittäjä45

 7. se on ollut rikollisen näköinen ! Minä olen kiltti töissä käyvä kansalainen ni saan nauttia huumauksia rauhassa. Alkoholia en käytä juuri

 8. kyllä muuten väittäisin kokemuksen syvällä rintaäänellä että hyvin vahvasti pärstäkerroin vaikuttaa näissä hommissa t.rastafari

 9. Voihan vaakaa käyttää myös ostostarkoituksiin? Ehän se silloin voi olla raskauttava asianhaara.

 10. taitaa tämän blogin seuraaminen jäädä tähän. yli viikko ilman päivittämistä.

 11. Hei,

  Oikein hyvä uutinen, saisiko lisää? Esimerkiksi sähköhammasharjat kiinnostaa kovasti.

Kommenttien lisääminen on estetty.