Kauan aikaa sitten oli aika, jota kutsuttiin 80-luvuksi. Tuona aikakautena elokuvien erikoisefektit olivat aitoja, eivätkä perustuneet sinisen verhoon edessä näyteltyihin kohtauksiin, joihin sitten lisättiin tausta ja efektit tietokonegrafiikan keinoin jälkikäteen. Tuon ajan tuotantoihin kuului myös kiistattoman kulttimaineen omaava elokuva nimeltään Ghostbusgters, eli Haamujengi. Koskapa meitä nostalgiannälkäisiä, aitojen efektien perään haikailevia elokuvien ystäviä piisaa, kannattaa elokuvista kuten Ghostbusters edelleen tuottaa huimat määrät lisenssituotteita. Ghostbusters elokuvan päähenkilöiden varustukseen kuului tietenkin oleellisena osana protonireppu, jonka avulla oli mahdollista ampua kummituksia kaappaavia lasersäteitä. Tällä kertaa ehdottomasti toivelistalle siirtyykin tähän protoniaseeseen perustuva, aitoa Ghostbusters -protonireppua muistuttava selkäreppu. Mukana jopa erillinen irrotettava sivutasku josta voi kanniskella käsissään kuin aitoa haamulaserkivääriä konsanaan. Mahtavaa, eikö?

Saatavilla osoitteesta Thinkgeek.com hintaan $39,99

Edellinen artikkeliKamera, jonka kenno on skanneri
Seuraava artikkeliWoodsman Axe -kirveskahvipöytä syvien metsien sumpittelijoille

5 KOMMENTIT

  1. Jos nyt oikein käännän wikipedian artikkelista, niin protonireppu, toiselta nimeltään siis hiukkaskiihdytin (ghostbusters elokuvassa, laiton sellainen) ei ammu lasersäteitä, vaan positiivisesti varautuneen säteen protooneja joka reagoi aaveen negatiivisesti varutuneeseen energiaan mahdollistaen kummituksen pitämisen säteessä hetken aikaa… 🙂

    http://en.wikipedia.org/wiki/Proton_pack

    Mutta tuo reppu olisi kyllä ollut kova sana 80-luvulla

  2. Kyllä sininen väri käy taustan poistamiseen, sininen värihän eroaa ihonväristä samoin kuin vihreä.

  3. Ilmeisesti tuota greenscreeniä käytetään nykyään yleisemmin, koska sen sinisen taustan kanssa valaistukseen tulee herkästi sellainen kylmähkö sävy, joka ei ihan joka tunnelmaan sovi. Joku mediaihminen voi varmaan tietää ihan oikean selityksen, sille miksi väri on vaihdettu. Toimii se sininenkin.

Kommenttien lisääminen on estetty.