Oletko langattoman mobiilitukiaseman tarpeessa, esimerkiksi mökkikäyttöön? Mikäli vastaus on kyllä, niin nyt lykästi! Kiinalainen Huawei on nimittäin antanut Hilavitkuttimelle yhden kappaleen Huawei E5832 mobiilitukiasemia kilpailun palkintona jaettavaksi. Kyseessä on siis taskuun mahtuva ”langaton mokkula”, joka pitää sisällään 3G-modeemin sekä wlan antennin, joiden voimalla tämä laite taitaa langattoman lähiverkon muodostamisen minkä tahansa mobiilidataa tukevan SIM-kortin siivittämänä. Laite on varustettu jopa sisäänrakennetulla akulla, jonka virralla tämä jaksaa pitää langatonta verkkoa pystyssä jopa 5 tuntia ilman latauspaussia.

Pian tämä tekninen hilavitkutin voi siis olla sinun. Sinun ei tarvitse muuta, kuin vastata yhteen (esimerkiksi Googlen tietämään) kysymykseen, ja olet vahvoilla! Kysymys siis kuuluu: Mikä oli Huawein perustajan Ren Zhengfein ammatti ennen oman elektroniikkayrityksen perustamista?

Vastauksesi voit antaa joko tämän artikkelin kommentteihin, tai sitten tämän kilpailun facebook-julkaisun kommentteihin. Mikäli osallistut kommentoimalla tätä julkaisua, muistathan antaa toimivan sähköpostiosoitteen että tavoitamme sinut mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Kilpailu on avoinna 29.5 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Sitten ei muuta kuin lykkyä tykö!

Nettitikku jopa viidelle. Mukaan tyytyväisyystakuu. Alk. 11,90 €/kk (24kk).

Edellinen artikkeliEnsi vuonna 100 Watin hehkulamppua vastaavia LED-lamppuja
Seuraava artikkeliTaidetta latte-lasissa

186 KOMMENTIT

 1. Kansan vapautusarmeijan sotilas se taisi olla ennen kun alkoi nörtteilemään.

 2. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 3. Hänhän oli kansan vapautusarmeijan sotilas ja erittäin kiinnostunut teknologiasta ennen yrityksen perustamista. s-postiosotteen löydätte täyttämistäni tiedoista.

 4. Kiinan Vapautusarmeijan (PLA) upseeri ja tutkija samaisen armeijan tutkimuskeskuksessa.

 5. Yhtiön on perustanut vuonna 1988 entinen Kansan vapautusarmeijan sotilas Ren Zhengfei

 6. Yhtiön toiminnan aloitti vuonna 1988 entinen Kansan vapautusarmeijan sotilas, kiinan kommunistisen puolueen aktiivi.

 7. päästyään siviiliin kansan vapautusarmejasta, jossa hän oli Kiinan armeijan virkailija jonka jälkeen hän työskenteli eloktroniika liiketoiminan parissa ennen kuin perusti oman yrityksensä. 😀

 8. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 9. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 10. Ren Zhengfei toimi Kansanvapautusarmeijassa (People’s Liberation Army) sotilasteknologistina josta hänet irtisanottiin 1982 massiivisten henkilöstövähennysten yhteydessä. Siviilissä hän muutti Shenzheniin ja aloitti työskentelemään elektroniikka-alalla. Hän perusti Huawei Technologies Co. Ltd vuonna 1988 ja omistaa yrityksen osakkeista tällä hetkellä 1,42%.

 11. Kansan siivittämä teknologinen sotilas armeijan vapautusrintamalla Kiinan hallitsemana.

 12. Elektroniikkayrittäjä/ toimi elektroniikkabisneksessä sotilasuransa jälkeen. (en osaa selittää tarkemmin). Tämän jälkeen hän perusti Huawein. Hän työskenteli myös armeijateknologina ollessaan kansan vapausarmeijassa (PLA).

 13. Kiinan kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 14. Kiinan Vapautusarmeijan upseeri ja tutkija saman armeijan tutkimuskeskuksessa.

 15. Työskenteli kansan vapautusarmeijassa sotilasteknologina. Päästyään siviiliksi hän työskenteli elektroniikkaliiketoiminnan parissa, jonka jälkeen hän perusti Huawein.

 16. Niin on jo toistoa, mutta olettaisin lähteiden perusteella olevan Kiinan Kansan Vapautusarmeijan sotilas, upseeri ja sotilasteknologi.

 17. vapautusarmeijan sotilas, Kiinan kommunistisen puolueen aktiivi ja virkamies

 18. Kansan vapautusarmeijan solttu ja mitähän noilla Huawein tuotteilla sitten tekee, vaikeesti confattavia.

 19. Hän oli muunmuassa kansan vapautusarmeijan sotilas, kiinan kommunistisen puolueen aktiivi ja virkamies. Armeijassa hän toimi teknologiayksikössä

 20. Entinen Kansan vapautusarmeijan sotilas, Kiinan kommunistisen puolueen aktiivi ja virkamies

 21. Kansan vapautusarmeijan tutkimus instituutissa jos tämä nyt ammatiksi lasketaan

 22. Voisiko se olla kansan vapautusarmeijan sotilas? Kyllä, niin sen täytyy olla. Ei sata kärpästä voi olla väärässä vai miten se oli..

 23. Tutkijana / keksijänä / Pelle Pelottomana Kiinan armeijassa.

  Wikipedian biografian perusteella kyl en sanois, että Ren oli kuitenkaan varsinaisesti sotilas. Vaikuttais enemmän siviililtä joka vaan teki armeijalle töitä. Mut mistäs tuota tietää.

 24. Ren Zhengfei oli teknikko, insinööri ja apulaisjohtaja. (Avoimen kirjeen mukaan jonka hän lähetti yhdysvaltain hallitukselle koskien 3leaf sopimusta)

 25. Ren Zhengfei toimi Kansanvapautusarmeijassa (People’s Liberation Army) sotilasteknologistina josta hänet irtisanottiin 1982 massiivisten henkilöstövähennysten yhteydessä. Siviilissä hän muutti Shenzheniin ja aloitti työskentelemään elektroniikka-alalla. Hän perusti Huawei Technologies Co. Ltd vuonna 1988.

 26. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 27. Työskenteli Kiinan kansanarmeijan tutkimuskeskuksessa sotilasteknikkona/tutkijana.

 28. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 29. Ren Zhengfei toimi Kansanvapautusarmeijassa (People’s Liberation Army) sotilasteknologistina josta hänet irtisanottiin 1982 massiivisten henkilöstövähennysten yhteydessä. Siviilissä hän muutti Shenzheniin ja aloitti työskentelemään elektroniikka-alalla. Hän perusti Huawei Technologies Co. Ltd vuonna 1988

 30. Ren Zhengfei oli kansan vapautusarmejan (People’s Liberation Army, PLA) upseeri ja sotilasteknologi (military technologist).

 31. Ensin sotilasteknologina (mitä se tarkoittaakaan?) Kiinan armeijan tutkimusyksikössä. Myöhemmin elektroniikkabisneksessä.

 32. Hää on toimina sotilaana eli taistelijana, sekä kehitellynä erinäisiä hilavitkuttimia jukurttipurkkipuhelimesta aina lankattomaan moteemiin asti. Nykypäivänä varmaan moteemit ovat se tuote jota hää on saana markkinoille enemmän kun jukurttipurkkipuhelimia. Mutta kyllä syvällä viidakossa vielä jukurttipurkkipuhelimiakin tarvitaan. Meillä maalla missä sähköt on jo vedettännä, niin Huaweita käytellään enemmän kuin jukurttipurkkipuhelimia, kiitos siitä Renin. Terveisiä sinne Renille ja kiitokset viimeisestä ja siitä mokkulasta jonka lähetit viime tapaamisemme jälkeen. Olihan mukava että piipahdit meitillä kylässä ja saunomassa. Eihän selkä enää punota niistä vihdan iskuista? ps.laittaisitko yhden sellaisen E5832 mobiilitukiaseman tulemaan niin voisin vähän testailla. Oon kuulluna että on kullemma soiva peli.

Kommenttien lisääminen on estetty.