Oletko langattoman mobiilitukiaseman tarpeessa, esimerkiksi mökkikäyttöön? Mikäli vastaus on kyllä, niin nyt lykästi! Kiinalainen Huawei on nimittäin antanut Hilavitkuttimelle yhden kappaleen Huawei E5832 mobiilitukiasemia kilpailun palkintona jaettavaksi. Kyseessä on siis taskuun mahtuva ”langaton mokkula”, joka pitää sisällään 3G-modeemin sekä wlan antennin, joiden voimalla tämä laite taitaa langattoman lähiverkon muodostamisen minkä tahansa mobiilidataa tukevan SIM-kortin siivittämänä. Laite on varustettu jopa sisäänrakennetulla akulla, jonka virralla tämä jaksaa pitää langatonta verkkoa pystyssä jopa 5 tuntia ilman latauspaussia.

Pian tämä tekninen hilavitkutin voi siis olla sinun. Sinun ei tarvitse muuta, kuin vastata yhteen (esimerkiksi Googlen tietämään) kysymykseen, ja olet vahvoilla! Kysymys siis kuuluu: Mikä oli Huawein perustajan Ren Zhengfein ammatti ennen oman elektroniikkayrityksen perustamista?

Vastauksesi voit antaa joko tämän artikkelin kommentteihin, tai sitten tämän kilpailun facebook-julkaisun kommentteihin. Mikäli osallistut kommentoimalla tätä julkaisua, muistathan antaa toimivan sähköpostiosoitteen että tavoitamme sinut mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Kilpailu on avoinna 29.5 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Sitten ei muuta kuin lykkyä tykö!

Nettitikku jopa viidelle. Mukaan tyytyväisyystakuu. Alk. 11,90 €/kk (24kk).

Edellinen artikkeliEnsi vuonna 100 Watin hehkulamppua vastaavia LED-lamppuja
Seuraava artikkeliTaidetta latte-lasissa