Seurusteletko tekniikkaa ymmärtävän naisen (tai miehen) kanssa? Miksi et näyttäisi Hänelle tunteitasi kevään kunniaksi omintakeisella tavalla. Kingstonin värikkäistä, hieman legopalikoita muistuttavista muistitikuista askartelet helposti tunteitasi ilmaisevan tekstin, kuten vaikka oheisen kuvan tyyliin LOVE.

Kingstonin kiltit Suomen edustajat ovat nyt antaneet Hilavitkuttimelle kilpailun palkintona jaettavaksi yhteensä kuusi kappaletta sini-turkoosin värisiä, 4 gigatavun Kingston Mini Fun -muistitikkuja. Muistitikkuja jaetaan kolmelle voittajalle, kullekin kaksin kappalein. Kilpailuun voit osallistua laskemalla montako muistitikkua tarvitaan kuvassa esiintyvän Love -tekstin kirjoittamiseen, ja kirjoittamalla vastauksen joko tämän jutun facebook -julkaisun kommentteihin, tai sitten kertomalla vastauksen suoraan tämän julkiasun kommenttikenttään (Suoraan Hilavitkuttimessa kommentoidessa, älkää unohtako sähköpostiosoitetta että saamme toimitettua tikut oikeille voittajille!)

Kilpailu on avoinna pääsiäisen ylitse, 27.4 saakka ja voittajiin otetaan yhteyttä vielä ennen huhtikuun loppua! Voittajan nimi julkaistaan Hilavitkuttimen facebook -sivulla.

Palkinnot kilpailuun tarjoaa Kingston.

Edellinen artikkeliFlyNano on kotimainen alle 70 kilon lentokone, jonka lentäjältä ei vaadita lupakirjoja
Seuraava artikkeliAmazon.co.uk myy Nintendo Wii:tä reilulla satasella – onko Wii 2:n julkistus lähellä?