Rahakkaille vessojen ystäville löytyy monenlaista pyttyä, joihin rahansa sijoittaa. On olemassa ökykallitta arabityylisiä kultaisia vessoja, tai vaihtoehtoisesti hintavia, Japanista lähtöisiä täysautomaattisia pyttyjä. Vessavalmistaja Kohler on lähtenyt nyt kauppaamaan vessanpönttöä nimeltään Numi, joka yhdistää design-ulkoasun ja korkean teknologian hienouksia, kuten kosketusnäytöllisen kaukosäätimen automaattisesti avautuvan kannen, jalkojen lämmittimen, sekä tietenkin monipuoliset alapesuominaisuudet. Kaukosäädin tarjoaa myös mahdollisuuden ohjelmoida pyttyyn käyttäjäkohtaisia asetuksia, joiden ansiosta voidaan ohjelmoida jokaista asioijaa eniten miellyttävät proseduurit valmiiksi toistuvia vessavisiittejä varten.

Mutta tässäkin tapauksessa pätee vanha totuus, että yksi Youtube-video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Katsomaan hypyn jälkeen siis hopi!

Hintaa tällä luksuspytyllä on dollareissa 6400, eli euroihin muunnettuna noin neljä ja puoli tonnia.

Numivessan kotisivulle tästä (Kautta: www.engadget.com)

Edellinen artikkeliGoogle Android 2.3 Gingerbread päivitys julkaistu Samsung Galaxy S puhelimelle – joko olet ehtinyt kokeilla?
Seuraava artikkeliFlyNano on kotimainen alle 70 kilon lentokone, jonka lentäjältä ei vaadita lupakirjoja

13 KOMMENTIT

 1. Ruma kuin mikä. Otsikko on muuten harhaanjohtava, luulin että kyseessä on jokin massiivinen 4 tuhannen kilon pytty. Petyin.

 2. Tuokaan ei varmaan estä splashbackia, eli kun pökäle loiskauttaa vettä pakaroille. Eli ei oo hintansa arvonen.

 3. Artikkelissa olisi voitu keskittyä hieman lisää pöntön ominaisuuksiin. Nyt tiedonhaku jää lähinnä lukijan hartioille.

 4. ”Tuokaan ei varmaan estä splashbackia, eli kun pökäle loiskauttaa vettä pakaroille. Eli ei oo hintansa arvonen.”

  Onko tämä oikeasti ongelma muissa kuin jenkkipöntöissä? Itselleni ei näin ole käynyt aikoihin.

 5. Kyllä osa noista Arabioistakin tekee tuota geyshiiriä, vaiko enkö osaa istua niillä oikein?

 6. Itse olen vaatinut aina koeajoa ennen ostopäätöstä. Niin autokaupassa kuin vessanpytyissäkin.

  Kerran koeponnistuksen järjestäminen onnistui K-raudan kylpyhuoneosastolla vasta sulkemisajan jälkeen, koska pytty kuului näyttelyosaston sisustukseen, eikä sitä ollut mahdollista siirtää näkösuojaan kokeilua varten. Ei silti tullut kauppoja, istuinrengas tuntui kylmältä ja oli väärän mallinen.

 7. ite kakkaan aina silleen nopeasti että kakka tulee nopeasti, ja yleensä tulee iso pökäle. tän vuoksi varmaan syntyy tuo splashback.. Joskus laitan paperia pöntön pohjalle jos on tyttöjä kylässä.

 8. kuuraakohan tuo ne jäljet jos ei osu suoraan veteen vaan hipoo reunoja matkalla?

 9. Onkos sitte kiva kun alapesuriin tulee vibaa ja se työntyy hanuriin… Siinä sitte nalkissa räpläät maailman pa***sinta kaukosäädintä. ”Missä retract nappi?”

  Kaikkee ne saksalaiset keksii…

 10. Vau, tässä persekin saa valohoitoa!

  Tähän kun täräyttää sellaisen satsin että näyttö pimenee, niin ei kyllä tiedä soittaakko putkimiehelle vai johonkin tyyliin Helpsonin onsite supporttiin… Teki niin tai näin niin suhtautuminen on varmasti nihkeää.

Kommenttien lisääminen on estetty.