Yksi mainioimpia uusiin älypuhelimiin liittyviä ominaisuuksia on se, että valmistajat tarjoavat puhelimiin uusia ominaisuuksia päivitysten muodossa parhaillaan vielä vuosiakin puhelimen julkistamisen jälkeen. Eilen tällaisen päivityksen sai Suomessakin suurta suosiota nauttinut Samsung Galaxy S -puhelin Googlen uusimman Android 2.3 Gingerbread käyttöjärjestelmän muodossa. Päivitys tuo useita pieniä paranuksia puhelimen käyttöliittymään, kuten paremman copy-paste ominaisuuden, sekä parannetun tekstisyötön. Lisäksi päivitys tuo muun muassa paremman tuen SIP-internetpuheluprotokollalle, sekä lupaa parannuksia laitteen virranhallintaan ja sitä myötä akunkestoon.

Päivityksen voi tehdä lataamalla koneellensa Samsun Kies -ohjelman ja hakemalla päivityksen puhelimeen tätä kautta.

Joko sinä olet ehtinyt asentaa Androidin uusimman version Galaxy S puhelimellesi? Jos vastaus on kyllä, niin mielellämme kuulisimme tämän jutun kommenteissa kokemuksia päivityksen sujuvuudesta ja tämän myötä tulleista konkreettisista parannuksista. Itse aion vartoilla päivityksen kanssa vielä jokusen päivän, sillä edellisen päivityksen kanssa aikaisin liikkeellä oleminen aiheutti turhan paljon harmaita hiuksia.

Edellinen artikkeliOnko huopasaippua seuraava hipahtava trendituote?
Seuraava artikkeliKohler Numi on neljän ja puolen tonnin vessanpytty