Mikäli palokunnan järjestämiin koulutustilaisuuksiin on uskominen, tulen sammutuksen a ja ö on saada sammutusteho liekkien lähteeseen. Siinä mielessä tässä esillä oleva tulensammutuskranaatti ei kuulosta lainkaan hassummalta innovaatiolta, olettaen tietenkin että sihti on hyvä ja ilmeisen kertakäyttöinen kranaatti osuu suoraan kohteeseensa.

Vaikka japanin kieli on allekirjoittaneelle ymmärtämätöntä, videon perusteella homma perustuu kemialleseen reaktioon jossa rikkoutuneen ampullin sisällä oleva ötkötti imee tehokkaasti ympäröivää happea ja tukahduttaa näin valloilleen päässeen tulen. Mielenkiintoinen innovaatio joka tapauksessa.

Saatavilla japanilaisesta  rakuten.com verkokaupasta noin 6090 jenin, eli vajaan 60 euron pakkaushintaan. Pakkauksessa on mukana 2 tulensammutuscocktailia.

Edellinen artikkeliLuovaa pikkuautomarkkinointia
Seuraava artikkeliOnko huopasaippua seuraava hipahtava trendituote?