On hyvin turhauttavaa kun paita usein sottaantuu kun yrität syödä esimerkiksi nachoja tai rullakebabia mukavasti sohvalla vaaka-asennossa. Aikuinen ihminne ei oikein ruokalappuakaan kehtaisi käyttää. Eipä kuitenkaan hätää, tässä tulee paitalautanen, joka ratkaisee tämänkin ongelman. The Original Shirt Plate on nerokaan yksinkertainen innovaatio, eli paita johon on rinnuksille kiinnitetty ihan tavallinen tuokalautanen. Eipä tarvitse enää sitten murehtia jos rinnuksille vähän röhnöttäessä murkinoidessa ropisee.

Jälleen myös yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka evoluutio on tehnyt ihmisestä kykenevän ratkaisemaan kaikkein kinkkisimmätkin universumimme ongelmista. Osta omasi osoitteesta thinkgeek.com ennen kuin loppuvat!

Edellinen artikkeliEdullinen infrapuna-digikamera on yöstalkkerin unelma
Seuraava artikkeliIlmailun historiaa: Ensimmäinen häivepommittaja Horten Ho 229